Leigh van der Poorten
Leigh van der Poorten Life 7 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Waarom vrouwen die bier drinken écht wel sexy en vrouwelijk zijn

Houd je stiekem eigenlijk onwijs van een ijskoud biertje? Dames niet getreurd, bier is ontzettend vrouwelijk. Het drinken van bier wordt steeds populairder en daarnaast vinden mannen het ook nog eens woest aantrekkelijk. Geen reden om dat biertje ooit nog te laten staan. En wel hierom:

Bier bevat vrouwelijke hormononen

Ha-ha, wie had dat gedacht? Bier bevat het stofje fyto-oestrogeen, deze stof is nauw verwant met het vrouwelijke hormoon, Oestrogeen. Het hormoon zorgt voor vrouwelijke rondingen. Maar het zorgt ook voor minder haargroei en laat het je borsten groeien, wauw. Wil je dus wat grotere borsten, maar ga je écht niet naar de plastisch chirurg? Gewoon lekker bier blijven drinken.

Mannen vinden je enorm aantrekkelijk

Waar vrouwen vaak het idee hebben dat bier drinken écht alles behalve vrouwelijk is, zijn mannen het daar helemaal niet mee eens. Uit onderzoek blijkt dat mannen het enorm aantrekkelijk vinden wanneer een vrouw een biertje bestelt op de eerste date. Volgens de mannen zijn vrouwen die bier drinken sexy, zelfverzekerd, gezellig en onafhankelijk.

Popeye is er niets bij

Een ware spierbundel, ook dat word je van het drinken van bier. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen die bier drinken sterker zijn dan vrouwen die doorgaans kiezen voor een glaasje wijn. Naast dat je sterk wordt van bier, is het ook nog eens goed voor je botten. Het blijkt namelijk dat vrouwen die bier drinken, sterkere botten hebben.

Bier is good voor je looks

Niet alleen is het goed om bier te drinken, ook is bier goed om te gebruiken in je shampoo. Bier shampoo doet wonderen, geen bad hair days meer voor jou.

Kortom: laat je niet tegenhouden. Bestel dat biertje lekker, in plaats van altijd maar te kiezen voor een glas wijn. Het is écht niet erg, integendeel. Jij bent sexy, onafhankelijk en ontzettend gezellig.

LEES OOK: Last van een kater? Help je huid te herstellen met bier

Biernet