Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 29 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Smullen! Bij deze keten verkopen ze de lekkerste wafels in de vorm van een penis en vagina

Code oranje laat het momenteel verre van toe, maar Madrid moet je zeker weten toevoegen aan je travel bucketlist. Fingers crossed voor 2021. Niet alleen vanwege het heerlijke klimaat, de waanzinnige architectuur en prachtige musea, óók vanwege deze ketens waar je wafels in de vorm van een penis of een vagina kunt eten. Say whut?!

Het is dat het nu niet heel noodzakelijk is anders zou je direct een ticket boeken naar het hart van Spanje. Hier vind je namelijk La Pollería en binnenkort ook La Coneria. Een keten waar ze vrij bijzondere wafels verkopen.

Wafels in verschillende vormen

Wafels zijn niet saai, en zeker niet als je ze maakt in een nogal bijzondere vorm. Onze verre zuiderburen in Spanje gingen ons voor en maakten dit knap staaltje kunst. Jum.

De penis wafel

Als eerst opende La Pollería, een wafelwinkel waar je wafels scoort in de vorm van een – you name it – pielemuis. Overgoten natuurlijk met een heerlijk zoet sausje *wink*. Dat ziet er ongeveer zo uit, heel smakelijk! Ook niet onbelangrijk, er werken hele knappe mannen bij La Pollería. Alleen al daarvoor een bezoekje waard.

De vagina wafel

Na het succes van La Pollería besloten de eigenaren het ook over een andere boeg te gooien want de vraag naar een wafel van het vrouwelijk geslachtsdeel werd steeds groter. Zo doende openen zij binnenkort, ook in Madrid, La Coneria. En daar scoor je ook al van die lekkere wafels mét saus en de lekkerste dipjes.

Hier vind je de ketens

Helaas zul je nog even geduld moeten hebben om naar Madrid te gaan, maar als het dan eenmaal zo ver is kun je dubbel zo hard (hihi) genieten van deze snacks.

La Pollería is te vinden op Calle de Gravina 3 in Madrid en La Coneria Chueca opent binnenkort op het Piaza de Chueca in dezelfde stad. We. Can’t. Wait.