Emma Toussain
Emma Toussain Reality 13 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Walter uit B&B Vol Liefde heeft een nieuwe liefde, zo laat hij zien op Instagram

Walter Spangenberg uit het laatste seizoen van B&B Vol Liefde heeft een bewogen jaar achter de rug. Zijn deelname aan het realityprogramma heeft natuurlijk voor heel wat opschudding gezorgd, we kunnen nu allemaal meepraten over zijn liefdesleven. Maar.. dat staat nu even op een laag pitje want Walter heeft een andere liefde gevonden.

Op Instagram plaatst hij een foto van een hele schattige pup, die sinds kort op zijn terrein rent.

Walter uit B&B Vol Liefde heeft een nieuwe liefde

Een Australian Shepherd, is het! “Meet my new love !….. Buddy” schrijft hij bij de foto van zijn hond. Wat een schatje. Zelfs Corina, die ook voor hem naar Frankrijk kwam, kan het niet laten om te reageren. “Wat een beauty. Ik kijk er naar uit hem te ontmoeten,” zo laat ze weten. Zie je het al voor je, Walter en Corina samen met de hond dansen? Ach, alles kan daar.

Bekijk Buddy hieronder:

 

Zo zag Walter uit B&B Vol Liefde eruit toen hij nog op kantoor werkte

Na 35 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heeft Walter zijn goedlopende familiebedrijf verkocht. Hij was toe aan verandering en meer verdieping in zijn leven. Afgelopen jaar kocht hij zijn Franse paradijs in de prachtige natuur van de Correze, daar heeft hij een plek gecreëerd waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en tot zichzelf kunnen komen.

Zijn interesse in onder andere energieën, familie-opstellingen en tantra is twintig jaar geleden ontstaan. Toen kreeg hij inzichten die hem anders naar het leven hebben laten kijken. Walter biedt in zijn Franse domein ruimte voor healings en workshops, maar je kunt bij hem ook terecht voor een energetische massage of een creatieve cursus. Walter hoopte om tijdens zijn B&B-avontuur een open-minded vrouw te ontmoeten die geïnteresseerd is in spiritualiteit, maar het ook leuk vindt om te spelen.

Laten we zeggen dat zijn nieuwe gezinslid het vást leuk vindt om te spelen 😏 Heel erg leuk zelfs. Misschien nog wel beter dit!

 

Last van verkoudheid dus niet over gevoel praten? Walter legt eindelijk uit hoe dat zit