Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Love & Seks 1 nov 2019
Leestijd: 3 minuten

8 dingen die je het liefst tegen je ex had wil zeggen om het volledig af te sluiten

Jullie waren gelukkig samen, maar uiteindelijk liep het toch mis. De ruzies waren er te vaak en het liefdesgevoel verdween. Het is misschien een tijdje geleden dat jullie uit elkaar gingen, maar soms zijn er zelfs maanden later nog dingen die je toch nog even graag tegen je ex had willen zeggen.

Van de leukste momenten tot het meest verschrikkelijke moment in een relatie, uit elkaar gaan is nooit een feestje en vooral niet wanneer jij achterblijft met een gebroken hart.

Wat je graag nog tegen je ex had willen zeggen

Je kan er omheen draaien, maar een relatie verbreken doet pijn en niet een klein beetje ook. Zelfs maanden later vliegt het soms nog wel eens door je hoofd. Misschien om ze te bedanken, omdat je ze toch nog mist of om iets duidelijk te maken. Deze acht dingen had je graag nog tegen je ex gezegd om het helemaal af te sluiten als jij degene bent die gedumpt werd.

1. Kon ik je maar vergeten

Alles deden jullie samen en jullie waren onafscheidelijk. Nu is dat voorbij en ga je weer alleen door het leven. Hoe graag je het ook wil, je ex uit je hoofd krijgen waarmee je zoveel heb meegemaakt lijkt soms bijna onmogelijk.

2. Het breken van mijn hart heeft me alleen maar sterker gemaakt

Het gaat niet werken tussen ons waren jullie woorden. Terwijl de woorden bij je binnenkwamen, brak jouw hart in duizenden stukjes. Hoe moest je nu verder? Je ziet in dat het niet werkte tussen jullie en weet je wat? Dat maakt niets uit. Gebeurtenissen zoals dit maken je alleen maar een sterker persoon.

3. Ik verdien zo veel beter

Bijna alles had je over voor je ex. Vriendinnen zag je steeds minder omdat je het liefst bij hem/haar was. Wat kreeg je ervoor terug? Helemaal niets. Alsof het niets was tussen jullie, werd je aan de kant gezet met een hele hoop verdriet.

4. Ik verdien een excuses

Terwijl jij dacht dat alles koek en ei was tussen jullie dacht je partner daar totaal anders over. Zonder enkele waarschuwingen werd de relatie verbroken. Jij was altijd goed voor je ex en wilde elke ruzie gelijk bijleggen. Waar is de sorry die je eigenlijk zo hard verdient voor de moeite die je in jullie relatie stak?

5. Je gaat niemand meer vinden zoals ik

Hoewel jij er zo goed als overheen bent, laat je jouw ex het liefst nog even duidelijk weten dat hij/zij nooit meer iemand gaat vinden zoals jij. Niemand anders had de moeilijke momenten in jullie relatie volgehouden zoals jij.

6. Dankzij jou had ik nooit mijn nieuwe lover ontmoet

Na regen komt zonneschijn. Na een gebroken hart komt er iemand in je leven die de scherven weer bij elkaar raapt en je hart compleet maakt. Als jouw ex het nooit had uitgemaakt, was deze relatie er überhaupt niet gekomen. Een gebroken hart doet misschien pijn, maar vaak leidt het ook tot iets nieuws die alles weer goedmaakt.

7. Bedankt voor de mooie tijd

Nu maanden later ben je het nog niet vergeten, maar één ding weet je nu wel: je bent blij voor de mooie tijd die jullie samen hebben gehad. Het werkte misschien niet, maar dat betekent niet dat heel jullie relatie een ramp was. Zonder je ex was je nooit de persoon geworden die je nu bent.

8. Ik wens je alle geluk van de wereld

Het lukt je om je voormalige lover het beste te wensen. Niet alle relaties zijn er om voor altijd te duren. Het vinden van de juiste gaat niet zonder slag en stoot en dat is maar goed ook. Jij verdient het om door te gaan met je leven, maar je ex ook.

Meer over de liefde: