Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Love & Seks 31 okt 2019
Leestijd: 3 minuten

Deze lieve, schattige en tikkeltje ongemakkelijke momenten maak je aan het begin van je relatie mee

Hoeveel weet jij nog van het begin van jou relatie? Een nieuwe relatie brengt altijd spannende momenten met zich mee. Je maakt je druk over het ontmoeten van je schoonouders en wat zei je eigenlijk toen mensen vroegen of jullie officieel een koppel waren of niet? Wij zetten deze momentjes op een rij.

Jullie eerste date, voor het eerst afrekenen en de eerste kus: stuk voor stuk lieve, schattige en soms ongemakkelijke momenten die je voor altijd bij blijven. Hoeveel momenten heb jij meegemaakt?

De schattige én ongemakkelijke momenten die iedereen heeft in een nieuwe relatie

Wanneer jullie een tijdje samen zijn, is bijna niets meer ongemakkelijk of raar. Daarom is het soms extra leuk om terug te denken aan de tijd dat jullie wel nog schattig en ongemakkelijk waren en in plaats van ervoor te schamen, lachen jullie er dit keer hard om.

1. De eerste date

Niemand vergeet haar eerste date meer. De zenuwen gierden door je lichaam en waar gingen jullie het überhaupt over hebben? Van de meest ongemakkelijke stiltes tot de eerste ongemakkelijke aanrakingen. Dit geeft helemaal niets en is eigenlijk super schattig, want hoe verlegen jij toen was, die kant gaat jouw lover nooit meer zien.

2. Wie betaalt er?

De grote vraag van de eerste paar dates: wie betaalt er? Pak je zelf de bon of vraag je het? Maar dan voel je je ook weer ongemakkelijk. Argh.

3. De eerste kus

De eerste échte kus tussen jullie is schattig, onvergetelijk, maar ook ongemakkelijk. Vooraf dacht je aan alles: stink ik uit mijn mond? Wat als de ander stinkt uit zijn/haar mond? Gelukkig verdwenen deze gedachtes al snel toen jullie lippen elkaar raakten.

4. De eerste keer samen slapen

Wat draag je? Is het een snurker? Is het ok om je hele hutkoffer mee te nemen? Wat als je darmen flippen? De eerste keer samen slapen zit vol met schattige ongemakkelijke momenten.

5. De eerste scheet

Nu brengen jullie zelfs samen tijd door in de badkamer terwijl de een op de wc zit, maar het moment dat een van jullie de eerste scheet liet, vergeten jullie nooit meer. Hoe ongemakkelijk het misschien ook was toen je er per ongeluk eentje liet gaan, hoe schattig het nu eigenlijk is dat je er zo voor schaamde.

6. De ouders ontmoeten

Terwijl je nu een tweede set ouders in je leven heb, was het ontmoeten van je parents-in-law het engste wat je ooit ging doen.

7. De eerste cadeaus geven

Oké, het moment is daar. Jullie gingen voor het eerst een cadeau aan elkaar geven. Ga je voor iets praktisch? Iets duurs? Of iets persoonlijks? Of wat als jij een cadeau krijgt wat gewoon niet echt je ding is?

8. De eerste keer huilen

De eerste keer dat je bij je liefje huilt is misschien ongemakkelijk, maar hoe jouw lover je probeert op te vrolijken maakt het weer helemaal goed en schattig.

9. De vraag of jullie nu officieel een koppel zijn

Jullie zijn al een tijdje aan het daten en voor jou voelt het al alsof jullie al een relatie hebben, maar het is nog nooit hardop uitgesproken. Erom vragen voelt het ongemakkelijkst van al deze schattige ongemakkelijke momenten. Het begint misschien met wat ongemakkelijke stiltes, maar eindigt met een schattige kus én duidelijkheid.

Meer over love: