Renée
Renée Love & Seks 1 nov 2019
Leestijd: 3 minuten

Is jouw schoonmoeder de leukste? Deze 7 activiteiten maken jullie band nóg sterker

Als je het hebt getroffen met je schoonfamilie kun jij jouw schoonmoeder bijna zien als je tweede moeder. Hoog tijd om nog meer te bonden met elkaar, maar wat zijn nu leuke activiteiten om samen te ondernemen? Zoek niet verder, met de volgende uitjes kun je haar verrassen en jullie band nog sterker maken.

Als je van plan bent om voor altijd bij je lover te blijven, krijg je je schoonfamilie er natuurlijk automatisch bij. Wil je de moeder van je liefje nog beter leren kennen? Dan zijn de volgende activiteiten perfect om samen te ondernemen.

Leuke activiteiten om met je schoonmoeder te doen

Ze maakt heerlijk eten voor je als je langskomt en ze staat voor je klaar als het even niet zo lekker met je gaat. Het is een goed idee om een keer wat liefs voor haar terug te doen, zoals de volgende uitjes organiseren:

1. Volg een workshop

Is je schoonmoeder dol op koken? Is ze heel creatief? Houdt ze van dansen? Boek voor jullie twee plekjes bij een toffe workshop. Leer samen een sterrendiner in elkaar te cheffen, ga kerststukjes maken of zet je eerste stapjes bij een stijldansles. Geloof ons, dit maakt jullie band nóg sterker. Of nog beter: doe samen een wijnproeverij. Succes gegarandeerd.

2. Schrijf je samen in voor een sportles

Heb je een actieve schoonmoeder die af en toe nog in de sportschool staat om fit te blijven? Schrijf je dan eens samen in voor een sportles. Misschien worden jullie wel Pilates koninginnen of weten jullie straks ieder Zumba pasje uit je hoofd.

3. Organiseer samen een kerstdiner

Met de feestdagen voor de deur kan jouw schoonmoeder hulp gebruiken in de keuken. Stel voor dat jullie samen het kerstdiner klaarmaken. Als jullie deze stress samen aankunnen, kunnen jullie de hele wereld aan.

4. Zet samen een 1000-stukjes puzzel in elkaar

Vind je schoonmoeder het heerlijk om af en toe te puzzelen? Neem dan een puzzel van 1000 stukjes mee en ga hem samen in elkaar zetten. Het is een simpele activiteit, maar jullie leren zo wel goed samenwerken waardoor jullie dichter naar elkaar toe groeien.

5. Maak een boswandeling

Is het mooi weer buiten? Dan is het bijna zonde om binnen te blijven zitten. Zoek samen een mooi bos op, neem zelfs je lover mee en je hebt een heerlijke activiteit voor de middag gevonden. Daarna hebben jullie natuurlijk een wijntje op het terras verdiend. Is dit niet hoe een zondag hoort te zijn?

6. Bekijk de fotoalbums van je partner

Grote kans dat jouw schoonmoeder met liefde de fotoalbums laat zien van jouw wederhelft. Waarschijnlijk heb je een groot deel van zijn/haar leven niet mee gekregen en op deze manier krijg je toch een glimps van hun leven vroeger te zien.

7. Bezoek een museum/theatervoorstelling/musical

Kunnen jullie wel een beetje cultuur in je leven gebruiken? Bezoek dan een tentoonstelling die je al maanden wil zien. Koop kaartjes voor de ene theatervoorstelling of musical die je schoonmoeder graag wil zien. Et voilà, je hebt een interessante activiteit voor jullie tweeën.

Meer lezen?