Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 15 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Zal deze week gaan zoals je verwacht? Je leest het in de weekhoroscoop van week 11

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je op het programma staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 11 voor jou in petto heeft? Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 11

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Ram

Jij kunt deze week in alle rust nieuwe plannen maken. Die emotionele rust die jij van binnen voelt maakt dat mogelijk. Je zult je na afloop voldaan voelen en je kunt er voor je gevoel weer een tijdje tegenaan.

2. Stier

Het is een goede tijd om nieuwe vrienden te maken. Je bent opener dan anders en dus ontmoet je meer hartelijkheid. Je bent aantrekkelijker dan ooit tevoren vooral bij het andere geslacht, dus maak daar maar lekker gebruik van.

3. Tweelingen

Ook al weet je deze week zeker dat jij gelijk hebt, toch is het goed om gewoon eens toe te geven. Geef die ander gelijk. In teamverband werkt dat zeer motiverend. Bovendien zijn andere oplossingen niet per definitie verkeerd.

4. Kreeft

Een onverwachts compliment over je werkzaamheden dat jij deze week krijgt, stimuleert je tot nog hogere prestaties. Je drijft jezelf echt tot het uiterste. Het geeft je een geweldig goed gevoel, maar pas op; je kunt dit niet eeuwig zo volhouden.

5. Leeuw

Laat dat slepende probleem deze week eens rusten. Neem afstand en de feiten te accepteren zoals ze zijn. De andere partij is niet bereid zijn/haar standpunt te heroverwegen. Je moet leven met de omstandigheden, maar jij vindt je eigen weg wel weer.

6. Maagd

Jouw charisma trekt andere mensen aan. Ze geloven wat jij zegt. Geef andere mensen wel de ruimte die ze nodig hebben. Juist daarmee schep je nog meer vertrouwen. Het geeft immers weer dat andere meningen jouw mening niet bedreigen.

7. Weegschaal

Deze week kunnen er snel misverstanden ontstaan. Het is dus aan te raden dat je je bedoeling zorgvuldig formuleert. Duidelijk en correct woordgebruik kan al een hoop ellende voorkomen. Bovendien leidt dit tot een beter begrip bij alle partijen.

8. Schorpioen

Een bepaald persoon in jouw omgeving veroorzaakt altijd weer onrust. Dat kost je elke keer heel veel negatieve energie. Moeilijk of niet, wellicht moet je deze relatie voor eens en voor altijd beëindigen. Sommige mensen zijn gewoon nooit tevreden.

9. Boogschutter

Jij gedraagt je deze week wat naïef in je relatie. Je partner voelt dit goed aan en hij/zij zal zich er zeker aan ergeren. Met een fikse ruzie komen tenminste de problemen boven water. Je partner kan overigens ook misbruik maken van je naïeve houding.

10. Steenbok

Deze week roept een gebeurtenis leuke herinneringen op. Deze herinneringen in gedachten nog eens beleven zal je goed doen. Hoe kon je dat vergeten? Kun je dit nog een keer beleven? Denk er eens over na, het is zeker de moeite waard.

11. Waterman

Jij bent deze week in een overmoedige bui. Je hebt echt zin om gek te doen en risico’s te nemen. Maak het niet te gek. Je brengt geheid jezelf en anderen in gevaar. Gek doen is in orde maar onnodige risico’’s nemen niet!

12. Vissen

Jij bent deze week in een overmoedige bui. Je hebt echt zin om gek te doen en risico’s te nemen. Maak het niet te gek. Je brengt geheid jezelf en anderen in gevaar. Gek doen is in orde maar onnodige risico’’s nemen niet!