Emma Toussain
Emma Toussain Mode 13 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Wil jij tijdens Halloween verkleed als Barbie? Hier scoor je outfits

Films moeten tegenwoordig steeds complexer en slimmer, maar juist dan komt ‘Barbie’ als een verrassende en verfrissende toevoeging aan het filmlandschap. En dat blijkt te werken; het is nu al de meest populaire film van het jaar. Terwijl regisseur Greta Gerwig de iconische figuur Barbie in het middelpunt plaatst, gaat de film dieper dan alleen maar ‘een pop’, en duikt het in thema’s als identiteit, feminisme en zelfacceptatie.

Maar.. dat is heel diep. Even over naar iets leuks: kostuums.

Tijdens Halloween verkleed gaan als Barbie

Nou – los van dat alles ziet de hele film er prachtig en plastic fantastic uit. Margot Robbie is de perfecte hoofdrolspeelster en ze draagt de leukste Barbie-outfits. We weten nu al wat zo’n 80 procent van alle vrouwen gaat zijn tijdens Halloween of het volgende verkleedfeest.. juuuist. Barbie. Mocht je op zoek zijn naar zo’n iconische outfit, leun dan maar lekker achterover.

Wij vonden namelijk een aantal pakjes uit de film en die kan je voor een vriendelijk prijsje aanschaffen. You’re welcome.

Barbie gebruiken voor iets héél anders

Veel vrouwen zijn al naar de Barbie-film gegaan in de afgelopen weken. Dat is overal op social media te zien, maar steeds meer vrouwen nemen niet hun alleen hun vriendinnen, maar ook hun partner mee. Niet alleen omdat het leuk is, maar om iets te testen. De ‘Barbie test’ wordt op dit moment namelijk massaal door vrouwen gebruikt om te kijken of hun partner de ware is. Wat de test precies inhoudt, is het volgende: vrouwen nemen hun partner mee naar de Barbie-film om te peilen hoe zij de feministische boodschap van de film ontvangen. Het resultaat?

Veel vrouwen blijken blij verrast te zijn met hoe goed hun partner de boodschap opvangt en anderen komen er juist achter dat hun vriend misschien niet zo feministisch is als ze dachten. Oeps.. dat wordt toch op zoek naar een ander?

Wangen zoals Barbie? Roze blush is populairder dan ooit en hier shop je ‘t