Zo zorg je dat je er ook geweldig uit ziet zonder make-up

Twijfel je om mee te doen aan #nomakeupday? Een overgroot gedeelte van ons vrouwen zou het liefste geen dag zonder make-up de deur uit gaan. Maar we kunnen we er écht ook prachtig uitzien zonder make-up. Wel kun je een beetje cheaten door jezelf goed te verzorgen met de volgende tips:

Goed zorgen voor je huid

Ook al ga je geen make-up dragen vandaag, het is alsnog belangrijk je gezicht netjes te verzorgen. Dat betekent schoonmaken en moisturizen.

Maak het meeste van je mooie kanten

Als je bijvoorbeeld mooie volle wenkbrauwen hebt, zorg dan dat ze in shape zijn. Kam alles netjes en zorg dat je er verzorgd uitziet.

Zelfverzekerd zijn

Make-up is er eigenlijk niet om je achter te verschuilen, maar om onze mooie kanten mee te benadrukken. Neem een zelfverzekerde houding aan en straal het uit. Het geeft meer weg dan welke look dan ook. Geloof in je eigen schoonheid en weet ook: niemand is perfect, dus ook niet alles hoeft perfect te zijn aan jou.

Glimlach

Een lach brengt je verder dan een perfecte winged eyeliner. Mensen vallen imperfecties veel minder op en het geeft ook nog een prettige vibe weg. Je bent een vrolijk persoon en dat vindt werkelijk iedereen een prettig iets om naar te kijken.

Nonchalant

Je huid hoéft niet perfect te zijn. Grote kans dat jij de enige bent die een vlekje heeft gespot en wat dan nog? Het staat alleen maar gezond dat je niet helemaal egaal bent. Daarbij geeft het ook aan dat je zeker bent van jezelf en dat brengt meer schoonheid met zich mee dan wat dan ook.

Een geweldige coupe

Je haar kan geweldig meewerken aan je naturel look. Als je haar top zit kan dit al genoeg zijn voor iemand om naar te kijken. En hopelijk is dat dan ook voldoende voor jou om je prachtig te voelen.

Zorg

Je huid heeft zorg nodig en hand in hand met een mooie huid gaan water en vitamines. Zolang je voldoende van deze twee binnenkrijgt, genoeg slaapt en rustig aan doet met de alcohol, zon en sigaretten, geef je je huidje alle benodigdheden om er fantastisch uit te zien.

Je lippen op zijn mooist

Je hebt echt geen lippenstift nodig om de kleur van je lippen aan te passen. Je oorspronkelijke kleur staat jou het best, maar hem een beetje extra boosten kan natuurlijk nooit kwaad. Dit doe je met een tandenborstel. Scrub voorzichtig met de droge tandenborstel over je lippen om de doorbloeding te stimuleren en dode velletjes te verwijderen. Sexy, zachtrode lippen in een handomdraai.

Reageer op artikel:
Zo zorg je dat je er ook geweldig uit ziet zonder make-up
Sluiten