Redactie
Redactie Beauty en Style 25 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

6 mega herkenbare dingen die we allemaal doen in de badkamer

Als je de badkamerdeur achter je sluit, kan je eindelijk even genieten van wat broodnodige me time. Voor velen is dit hét geluksmomentje van de dag. Even helemaal niemand die aan je kop zeikt en alle tijd van de wereld om jezelf lekker op te kalefateren in de badkamer.

Van die tijd maak jij graag gebruik.

Dingen die we allemaal doen in de badkamer

Spendeer jij gemiddeld genomen ook een uur per dag in de badkamer? Je bent heus niet de enige. Voor iedereen is dit namelijk ontzettend herkenbaar.

1. Uitgebreid je lichaam bestuderen

Je bent echt niet de enige die zichzelf van top tot teen bestudeerd in de badkamer. In de badkamer heb je eindelijk even een momentje voor jezelf om je lichaam in volle glorie – lekker naakt – te bestuderen. And guess what: je bent prachtig.

2. Zingen en/of dansen

Idealiter geef je onder de douche een heel concert. Het heerlijke is namelijk dat niemand meekijkt. Hoe vals je ook zingt en hoe weird je ook danst, alleen jij zit op de eerste rij.

3. Je telefoon checken

Voordat je onder de douche springt, scroll je eerst nog even door je Insta feed, beantwoord je de laatste WhatsAppjes en zet je een lekker playlist aan voor onder de douche. Dat laatste heb je dan weer hard nodig voor je eigen concert.

4. Veel te veel tijd besteden aan je skincare

Scrubben, moisturizen, exfoliëren, insmeren, scheren en noem maar op. Jij trekt soms behoorlijk wat tijd uit om zelf weer eens volledig door de wasstraat te gaan. Heerlijk toch. Iedereen wordt gelukkiger van de nodige selfcare momenten.

5. Je fotogezicht oefenen

En dat zonder schaamte (wat overigens volkomen terecht is). In de spiegel kun jij makkelijk een uur oefenen op je beste look voor nog te maken foto’s met je vriendinnen. Zo weet je zeker dat je beste hoek nog altijd je beste hoek is, dat je je wenkbrauw precies goed lift en dat je ogen stralen met die bepaalde blik.

6. Fit-checkjes

Nergens in huis is het licht mooier dan in de badkamer. Duh, je make-up moet natuurlijk va-va-voom zitten als je de badkamerdeur achter je dichttrekt. En omdat het licht hier zo goed is, check je hier ook altijd nog even je outfit. Damn girl.

Dit is jouw beste selfcare-moment volgens je sterrenbeeld