Demi Rutten
Demi Rutten Life 12 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Yes please: de nieuwe komedie film Yes Day op Netflix wil je zien

Netflix blijft ons maar verwennen met nieuwe films en series. Dankzij hen hoeven we ons nooit te vervelen. Zo verschijnt er vandaag weer een superleuke film op Netflix, namelijk Yes Day.

Een dag ja zeggen tegen alles? Hoe erg kan dat zijn?

De nieuwe Netflix komedie film Yes Day

Ouders die de hele dag ja moeten zeggen tegen alles dat hun kinderen voorstellen? Dat zou vroeger een droom zijn geweest, maar als je zelf de ouder bent is het minder leuk. Je eindigt waarschijnlijk met een hele dag aan fast food en rondlopen in een raar konijnenpak. Of nog erger.

Dit is dus het geval in de nieuwe Netflix komedie film Yes Day, die we vanaf vandaag kunnen zien op de streamingdienst. Daarin spelen Jennifer Garner en Carlos Ramírez het stel Allison en Carlos die, sinds ze elkaar leerde kennen, tegen alles ja zeiden.

Yes Day

Parachutespringen? Ja! Trouwen? Ja! Kinderen? Ja! En sinds die kinderen er zijn, veranderd die ja steeds vaker in een nee. Het leven van een ouder lijkt soms alleen maar te bestaan uit verstandige keuzes voor de kinderen.

Maar wat nou als je een hele dag ja zegt tegen alles dat je kinderen willen? Daar komen Allison en Carlos heel snel achter in de film Yes Day. Liters ijs eten en verkleed en geschminkt de deur uitgaan, een waterballonengevecht houden en heel veel achtbaanritjes achter elkaar.

Hilarisch

We hoeven je niet te vertellen hoe hilarisch dat is, dat is ook de reden waarom je deze film wil zien. Maar er zit ook een diepere boodschap in de film, namelijk: soms maakt naar je kinderen luisteren jullie band alleen maar sterker. Maar goed, verder is de film dus vooral heel grappig.

Yes Day is vanaf vandaag, vrijdag 12 maart, te zien op Netflix.

Lees ook: Sashay Away: 5x de beste quotes uit RuPaul’s Drag Race