Demi Rutten
Demi Rutten Beauty en Style 12 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Bruin zonder zon(nebank): dit zijn de beste self tan producten voor thuis-voor een prikkie

De zonnebanken zijn nog niet open en met deze grijze lucht is bruin worden geen makkie. Gelukkig zijn daar leuke producten voor die je, op een veel veiligere manier, een mooi bruin kleurtje geeft vanuit huis. Wij zetten de beste self tan producten voor je op een rijtje.

Jij bent een gebruinde godin, zelfs met dit sombere weer.

De beste self tan producten voor thuis

Wil jij een mooi bruin kleurtje nu de zonnebanken gesloten zijn en de zon nog even op zich laat wachten? Dan kun je altijd een self tan gebruiken, makkelijk vanuit huis.

Maar welk product kun je nou het beste aanschaffen voor een natuurlijke gebruinde look? Wij zetten de beste self tan producten voor je op een rijtje, die ook nog eens betaalbaar zijn.

1.St. Moriz Proffesional Tanning mouse- €8,95

Deze self tan is verkrijgbaar in medium en dark en werkt als je standaard self tan mouse. Je brengt het in draaiende bewegingen aan over je hele lichaam met een tanningmit en laat het 6 tot 8 uur intrekken. Douche daarna en je hebt ongeveer een week een mooie bruine kleur.

st moriz
Captain Tan

2. Bondi Sands Self Tanning Mouse- €20,95

Deze mouse is verkrijgbaar in Light/medium en dark. De mouse werkt hetzelfde als die van St. Moriz. Je brengt hem dus aan met een tanningmit in draaiende bewegingen. Laat hem minimaal 6 uur inwerken, of langer voor een dieper resultaat.

bondi sands
Captain Tan

3.St. Moriz Proffesional 1 Hour Tan- €9,95

Deze self tan werkt hetzelfde qua aanbrengen als de andere, alleen heeft deze een kortere inwerktijd. Laat hem 1 uur intrekken voor een licht gebruinde huid, 2 uur voor een medium gebruinde huid en 3 uur voor een diep gebruinde huid.

Spoel de tan na maximaal 3 uur af en you’re good to go. Handig dus als je snel een kleurtje nodig hebt. 😉

St moriz 1 hour
Captain Tan

4.Bondi Sands Liquid Gold- €21,95

Deze droge huidolie geeft je na 3 uur al een gebronsde kleur en je hoeft hem niet af te spoelen. Dit product geeft je een subtiele kleur die echt van binnen lijkt te komen en die een week blijft zitten. Nog een pluspunt, het ruikt naar kokos!

bondi sands liquid gold
Captain Tan

5. Bondi Sands Gradual Tanning Milk- €17,50

Dit product is een self tan en bodymilk in één. Breng hem na het douchen op een droge, schone huid aan in draaiende bewegingen.

Gebruik een mit of was je handen goed na het aanbrengen. Je kunt de kleur zelf opbouwen door hoe vaak je de lotion aanbrengt. En het hydrateert je huid tegelijkertijd. Win-win toch?

Tanning mild Bondi sands
Captain Tan

6. Tanning Mits

Om een self tan aan te brengen gebruik je een tanning mit. Dit is een handschoen speciaal voor het aanbrengen van je self tan. Je kunt bij de meeste self tan shops een mit kopen voor ongeveer 5 euro.

tanning mit st moriz
Captain Tan

Lees ook: 3x veranderingen in je skincare-routine die je deze lente wil maken