Demi Rutten
Demi Rutten Life 13 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kippenvel: de nieuwe Netflix True Crime-docu Murder Among The Mormons wil je zien

We weten niet van jou, maar wij zijn echte True Crime lovers. Eerder schreven we al over de Netflix-docu Crime Scene: The Vanishing At The Cecil Hotel, en nu is er weer een True Crime documentaire verschenen op Netflix. Hij heet Murder Among The Mormons en geloof ons, die wil je zien.

Van een goede True Crime-docu krijgen we nooit genoeg.

Netflix True Crime-docu Murder Among The Mormons wil je zien

Netflix stelt ons nooit teleur als het om documentaires gaat. We herrineren ons allemaal Tiger King nog, en de afgelopen tijd konden we kijken naar Crime Scene: The Vanishing At The Cecil Hote en The Night Stalker.

Het zorgt niet alleen voor kijkplezier, het geeft ons ook superveel extra kennis over de geschiedenis, of hoe je iemand het beste kunt vermoorden (grapje natuurlijk).

De nieuwe True Crime-docu genaamd Murder Among The Mormons vertelt het verhaal van de bombardementen in 1980 in Salt Lake City, Amerika. In deze driedelige documentaire gaan filmmakers Jared Hess en Tyler Meason in op hoe dit de Mormoonse gemeenschap en hun kerk daar heeft geraakt.

Twitter

Mensen gaan los op Twitter over deze documentaire, en noemen het de Tiger King van dit jaar omdat het verhaal zo bizar is. Murder Among The Mormons krijgt een score van 7.25 op IMDb en een 90% goedkeuring op Rotten Tomatoes.

Wij vinden hem dus het kijken waard. Misschien een goed idee voor een binge-sessie dit weekend? Het zijn maar drie delen, dus je bent er zo doorheen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de volgende goede documentaire van Netflix. 😉

Meer om te kijken