Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 14 jan 2019
Leestijd: 4 minuten

Als een partner deze 8 dingen doet in bed weet je zeker dat je goed bent

Je partner kreunt en roept je naam, maar soms vraag je je toch af hoe je het er eigenlijk van af brengt tussen de lakens. Hoe weet je nou of je lover de seks écht lekker vond? Simpel, als hij of zij deze acht dingen doet, kun je jezelf zeker tot seksgodin in bed benoemen.

8 dingen dingen die een partner doet om je te laten weten dat hij of zij je goed vindt

Naast dat jullie elkaar helemaal vertrouwen en van elkaar houden, is seks ook een belangrijk onderdeel van een relatie. Ben jij benieuwd wat je partner van je vindt in bed? Lees dan maar snel verder.

1. Je partner durft de controle aan jou over te laten

Als de cowgirl zijn favoriete standje is, dan weet je dat je lover jouw moves fantastisch vindt. Hij of zij laat je namelijk niet voor niets bovenop zitten. Je partner geeft de controle weg en dat zou echt gebeuren als hij of zij niet zou denken dat jij hem of haar een heerlijke tijd kan bezorgen.

2. Je partner zegt hoe lekker je bent

Je lover windt er geen doekjes om om je te laten weten hoe heerlijk hij of zij jou en je lichaam vindt. Je vriend(in) fluistert zachtjes in je oor – nadat er even in gebeten wordt – hoe geil hij of zij je vindt. En hoe opgewonden je partner van je raakt. Of hij of zij pakt je tijdens de daad vast, kijkt in je ogen en zegt: ‘Jezus, wat is dit lekker’.

3. Je partner laat al zijn remmen losgaan

Je lover laat het niet bij de missionarishouding. Nee, je vriend(in) laat je alle hoeken van het bed zien. Of van de kamer. Hij/zij vindt het heerlijk om nieuwe dingen met je uit te proberen en jou een beetje te plagen. Met zijn tong om je tepel draaien bijvoorbeeld en er toch maar niet in bijten. Of de binnenkant je dijbenen kussen en strelen tot je he-le-maal gek wordt. Je partner zal ook eerder praten als de seks lekker is. Van dirty talk wordt het nog intiemer. Ook zal je liefje eerder zijn fantasieën delen als hij of zij denkt dat jij die wel eens werkelijkheid kan laten worden.

Wist je trouwens dat er heel veel seksstandjes zijn waar jij nog geen weet van hebt? In dit boekje lees je daar alles over. En ook hoe je ze dan precies moet uitvoeren.. Succes girls ;-).

4. Je partner vraagt of je door wil gaan

Een simpel ‘ga door’ is soms de enige aanmoediging die je nodig hebt.

5. Als je partner vloekt

Tenzij je vriend zijn toompje heeft gescheurd en het ineens uitschreeuwt van de pijn, kun je ervan uit gaan dat hij vloekt omdat hij het godsgruwelijk lekker vindt. You go girl.

6. Zijn of haar ademhaling versnelt

Als zijn of haar ademhaling regelmatig versnelt weet je dat je lover geniet. Je kunt precies horen aan hoe iemand ademhaalt hoe opgewonden hij of zij is. En ook of je liefje wil dat je doorgaat of dat je misschien beter een andere move kunt proberen. Als hij of zij ineens stil valt bijvoorbeeld.

7. Je partner stelt zijn hoogtepunt uit of hij wil meteen nog een keer

Afhankelijk van het type dat je te pakken hebt, probeert je partner zijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Of hij of zij wil ogenblikkelijk nog een keer nadat jullie hijgend in elkaars armen vallen. Je partner wil meer, meer, meer. Én wilt dat jij het lekker hebt. Ja, hoe lang je liefje erover doet is een indicatie van hoe geweldig hij of zij het vindt.

8. De nabeschouwing is goed

Na afloop wil je lover niet meteen slapen of opstaan. Nee, liever wil hij of zij nog even blijven liggen in bed. Je partner zegt dat het fijn was en vraagt wat jij het lekkerst vindt. Samen streven jullie naar nóg betere seks.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: