Emma Toussain
Emma Toussain Reality 20 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Kennismaken met de Brabantse cultuur: zo vieren Boer Jouke en Karlijn carnaval

We kennen boer Jouke uit het vorige seizoen van Boer Zoekt Vrouw, waar hij vorig seizoen de liefde vond bij de Brabantse Karlijn. Inmiddels zijn ze dus al een tijdje samen en dan leer je steeds meer over elkaar. Dat Karlijn uit Brabant komt, dat hoor je meteen. En dat niet alleen, ze houdt ook van een goed feestje. Momenteel wordt er carnaval gevierd en ook Jouke moet er aan geloven; hij gaat met zijn nieuwe vriendin mee, verkleed en al.

Boer Jouke en Karlijn vieren carnaval

Jouke komt zelf uit Friesland dus heeft zelf helemaal niks met het vrolijke feest dat vooral onder de rivieren gevierd wordt. Maar voor de liefde doe je alles… Toch? Ook hij gaat dus verkleed. Jouke noemt het zelf: ‘Kennismaken met de Brabantse cultuur’. Het lijkt alsof hij ‘t ontzettend naar zijn zin heeft, ondanks het opvallend gure weer. Volledig ingeburgerd dus. Of ingebrabant – zoiets.

Zijn Brabantse tv-coach Yvon Jaspers kan het kan ook niet laten om te reageren onder zijn post: “Het zou tijd worden! Alaaaf! 😂”

Dit jaar is carnaval van zaterdag 18 februari tot en met dinsdag 21 februari. Wil jij vanavond of morgen nog last minute meefeesten maar heb je nog geen oufit? Wij geven je de beste inspiratie voor een DIY-carnavaloutfit, zodat jij toch nog kunt stralen daar in de feestende menigte.

Olé! 11 super herkenbare dingen die alleen typische Carnaval meiden herkennen