Redactie
Redactie Love & Seks 2 jun 2020
Leestijd: 3 minuten

Deze 10 signalen wijzen er op dat je nog steeds hartstikke verliefd bent op je lover

Als je een tijdje samen bent met je partner maken de verliefde gevoelens langzaam plaats voor ‘houden van’. Je voelt niet meer de vlinders als je elkaar ziet. Maar dat betekent niet dat je niet meer verliefd bent op je lover. De volgende signalen duiden er namelijk op dat je nog steeds hartstikke blij wordt van jouw prins(es).

Er zijn namelijk heel wat tekenen die laten zien dat je nog steeds verliefd bent. Misschien voelt het nu anders dan tijdens de eerste maanden, maar het is nog steeds dikke mik tussen jullie als je het volgende herkent.

De signalen dat je nog steeds verliefd bent

Wil je bevestiging dat je nog steeds verliefd bent? Het zit helemaal goed als je de volgende dingen kunt afvinken:

1. Je wil nog steeds alles delen met elkaar

Hij/zij is de eerste persoon die je belt als je nieuws hebt. Als je nog steeds alles wil delen met elkaar, weet je dat het goed zit.

2. Je vindt het leuk om elkaar te verrassen

Romanticus of niet, als jullie je best doen om elkaar te verrassen ben je nog steeds verliefd op elkaar.

3. Je plant date nights in

Ja, het is hartstikke lekker om samen op de bank een filmpje te kijken. Maar plan je ook nog steeds date nights in? Dan ben je zeker nog verliefd op elkaar en doe je moeite om het vlammetje te laten branden.

4. Je hebt allebei ongeveer evenveel behoefte aan intimiteit

Voel je je nog altijd aangetrokken tot je vriend/vriendin en hebben jullie ongeveer evenveel behoefte aan intimiteit? Je raadt het al, dan ben je nog steeds verliefd.

5. Je probeert ruzies op een volwassen manier zo snel mogelijk op te lossen

In de beste relaties komen ruzies voor. Toch vind je het geen lekker idee om met ruzie naar bed te gaan en om die reden los je problemen het liefst zo snel mogelijk op. Herkenbaar? Maak je dan maar geen zorgen om je relatie.

6. Je leest lieve berichtjes terug

Kun je ook zo genieten van lieve berichtjes die je vriend(in) je ooit stuurde? Dan lees je ze vast graag terug en voel je weer de kriebel die je destijds ook voelde.

7. Je doet moeite om elkaar te zien in drukke tijden

In drukke tijden kunnen jullie elkaar prima de tijd geven om te focussen op belangrijke projecten. Maar toch doe je toch je best om elkaar even te zien. Al is het een uurtje: de quality time samen is voor jullie heel belangrijk.

8. Je lacht veel met elkaar

Flauwe grapjes of niet, als je nog steeds goed met elkaar kunt lachen ben je nog altijd verliefd.

9. Je hebt het gevoel dat jullie over álles kunnen praten

Je comfortabel voelen in de relatie helpt je om verliefd te blijven op elkaar. Helemaal als je over alles kunt praten, heb je het fijn.

10. Je voelt je gelukkig in je relatie

Voel je je nog steeds gelukkig en besef je dat? Dan hoef je echt niet te twijfelen over je relatie en de liefde tussen jullie.

Lees ook: Lol of liefde? Kom erachter waarom jij het bed induikt met je ex