Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 29 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Social media gaat compleet los over deze 6 jaar oude Netflix-film

Er verschijnen elke week nieuwe films en series op Netflix. En hoewel dat erg leuk is, kijken wij ook altijd even graag terug naar goede oude films die al jaren op Netflix staan. Daar is social media het helemaal mee eens en zij gaan op dit moment compleet los over #realityhigh.

Deze film moet volgens kijkers nu direct op nummer één van jouw kijklijst komen te staan.

#realityhigh

Deze film genaamd #realityhigh verscheen op 8 september 2017 (even een besef momentje, alweer zes jaar geleden) op Netflix. De film volgt Dani Barnes, een uitstekende middelbare scholier, die erg gefocust is op het verkrijgen van een studiebeurs. Door haar passie voor studeren, honden en vrijwilligerswerk wordt Dani beschouwd als een nerd, waardoor ze niet erg populaire is op school.

Daar besluit ze verandering in te brengen door zichzelf een make-over te geven. En als Cameron Drake, op wie ze al sinds haar jeugd verliefd is opeens oog voor haar heeft, kan haar geluk niet meer op. Ook wordt ze opeens vriendinnen met de populairste meid van haar school, wat ervoor zorgt dat Dani zich verliest in haar nieuwe oppervlakkige levensstijl en de echte vrienden in haar leven links laat liggen.

Deze viral lipstick van Clinique neem TikTok over

Reacties

Kijkers laten op social media weten dat ze meer dan weg zijn van deze film en dat ze iedereen aanraden om hem te kijken. Niet alleen omdat de film zelf goed is, maar ook omdat er een ontzettend knappe jongen in speelt. En gelijk hebben ze, want de chemie tussen Dani en Cameron spat van het scherm af.

Zo schrijft een kijker: “Reality high. I still watched this last week. I can’t get enough of the movie.” Andere kijkers schrijven: “Yeah I’m gonna go watch this again lol 🤣”, “This is my movie, but it definitely had me fooled thinking HS was gonna be like this fr 😭” en “The amount of times i’ve rewatched this movie for this man 😖”

Here we go again! Deze Britse komiek bevestigt de komst van een derde ‘Mamma Mia’-film