Emma Toussain
Emma Toussain Seks 9 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Let’s get freaky: dit zijn de 8 meest bizarre seksrecords ter wereld

Sommige mensen zijn gewoon héél erg goed in bepaalde dingen of bezitten iets wat record-waardig is. Of je er mee geboren bent of er zelf hard voor hebt gewerkt maakt niet zo veel uit. Ook in de categorie seks bestaan er een aantal shocking records waar je vast nog wel even over na moet denken.

Seksrecords

Het is altijd interessant om te kijken naar records in een bepaalde categorie want sommige gevallen zijn zó extreem dat het je bijna niet voor kunt stellen. Ook zijn er genoeg intrigerende gevallen te vinden als het gaat om lichaam of seks. Wat hoe lang is de langste piemel ter wereld? Dit zullen we voor je beantwoorden samen met nog meer vragen.

1. De grootste orgie

Het wereldrecord voor de grootste orgie ever werd behaald in Japan. Tijdens deze sessie deden er 500 (!!) mensen mee. Dit record is al zo’n 16 jaar oud en het is nog steeds niet verbroken. Het blijkt toch best lastig te zijn om dit logistiek voor elkaar te krijgen. Er is eerder een poging gedaan in Las Vegas, maar toen kwamen er maar 375 mensen opdagen. Toch jammer.

2. Langste fapsessie

De Amerikaanse Drake Hardy heeft dit record op zijn naam staan. Hij heeft het tien uur en tien minuten lang volgehouden om te masturberen zónder klaar te komen. Whuuuuuuut. Dit vond allemaal plaats tijdens het jaarlijkse ‘Masturbate-a-thon’ in San Fransisco. De deelnemers van deze marathon doen mee voor het goede doel om zo aandacht vragen voor de schaamte rondom masturberen.

4 redenen waarom seks op vakantie veel beter is dan seks thuis

3. Langste piemel ter wereld

De Amerikaanse Jonah Falcon is acteur en hij kwam in 1999 in het nieuws omdat hij de ‘grootste en langste’ piemel ter wereld zou hebben. Het zou gaan om een lengte van maar liefst 34 centimeter lang en een omtrek van 16 centimeter. Of je daar nou zo blij mee moet zijn..

4. De oudste prostituee

Waar sommigen er niet meer aan moeten denken op hoge leeftijd, geldt dat niet voor een 82-jarige Taiwanese vrouw. Ze noemden haar ook wel Grandma, een soort ‘artiestennaam’ dus. Grandma begon op veertigjarige leeftijd met haar baan toen haar man overleed.

5. De grootste afstand en snelheid van sperma

Een interessant record.. hoe kwam hij er ooit zelf achter dat zijn zwemmers wel héél snel waren?! Zijn sperma kan een afstand afleggen van zes meter en bereikt een hoogte van vier meter. En dat aan een topsnelheid van 68 kilometer per uur.

Wow! Deze 6 feitjes over sperma moet je weten

6. De jongste moeder ooit

Lina Medina uit Peru was vijf jaar toen ze een kind kreeg in 1933. De geboorte verliep via een keizersnede omdat de heupen van het meisje te veel smal waren voor een natuurlijke bevalling. Het meisje begon te menstrueren toen ze drie jaar was (wat natuurlijk al een record op zich zelf is) en de kans is natuurlijk groot dat dit aardig tegen haar wil in was.

7. De sterkste vagina

Russische Tatiata Kozhevnikova kan met haar vagina een gewicht van 14 kg optillen. uhhh.. AU?!

8. De grootste vagina

Anna Swan (1846-1888) heeft de grootste vagina ter wereld. Dat is niet zo gek want zelf was ze ook erg groot, namelijk 2 meter en 13 centimeter lang. In 1879 beviel Anna Swan van de grootste baby ter wereld. Het kind had een hoofdomtrek van 48,2 centimeter, was 71 centimeter lang en woog 10,8 kilo. Nog meer AU.

Oehlala! Met deze memory-editie kun je piemels matchen