Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 9 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix maakt Selling Sunset spin-off genaamd ‘Selling the OC’ en dit is de trailer

Al een tijd geleden werd bekend gemaakt dat Selling Sunset een spin-off serie kreeg genaamd Selling the OC. Het gaat over het nieuwe makelaarskantoor van Jason en Brett in Orange County. Deze serie speelt zich af in een ander deel van de staat Californië. Ook zien we vrouwelijke én mannelijke makelaars terug in deze spin-off.

De trailer is al te zien en je kunt wel zeggen dat de makelaars uit Orange County ook heel wat drama veroorzaken.

Selling the OC

Er gaan geruchten rond dat de originele serie al verlengd is met twee nieuwe seizoenen. We zijn benieuwd in hoeverre die seizoenen leuk worden aangezien Christine The Oppenheim Group heeft verlaten. Alle seizoenen draaiden namelijk vooral om de drama tussen alle dames én Christine. Jason richtte het nieuwe kantoor in Orange County op vóór hij met het idee kwam om een nieuwe serie te maken met dit kantoor. Hij pitchte het idee aan van Selling the OC aan Selling Sunset-maker Adam DiVello en die was enthousiast. Adam wilde dit keer dus wel mannen én vrouwen in de serie. Jason moest dus ook een aantal mannelijke makelaars aannemen. Alles voor de show, toch?

Trailer

In de reünie van Selling Sunset zagen we de trailer van Selling the OC al. De meiden van Selling Sunset reageerde hier enthousiast op en hebben misschien wel wat concurrentie. Bekijk hier zelf de trailer:

Selling the OC bestaat uit acht afleveringen en verschijnt naar waarschijnlijk later dit jaar op Netflix. Een precieze releasedatum is dus nu nog niet bekend.

Makelaars

Je kan nu wel alvast een kijkje nemen in het leven van de makelaars van Orange County, wij zetten de linkjes naar hun Instagram voor je op een rijtje.

Alex Hall
Alexandra Jarvis
Alexandra Rose
Austin Victoria
Brandi Marshall
Gio Helou
Kayla Cardona
Lauren Brito
Polly Brindle
Sean Palmieri
Tyler Stanaland

Of tussen al deze makelaars ook een ‘Christine’ zit weten we nog niet, maar wij gaan in ieder geval Selling the OC kijken en kunnen niet wachten. We houden jullie op de hoogte.

Deze Nederlandse zangeres is te horen in de laatste aflevering van Selling Sunset