Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 9 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Never Have I Ever’ seizoen 3 is vanaf augustus al te zien op Netflix en dit zijn de eerste beelden

De makers van de hitserie Never Have I Ever maakten gisteren bekend dat seizoen 3 op 12 augustus terug zal keren op Netflix! Dat betekent dat jij nog heel eventjes moet wachten op de avonturen van de chaotische Devi.. maar voor je ‘t weet is het zo ver. Gelukkig stopt het daar niet, want er kom nog een vierde seizoen aan!

YAY.

Never Have I Ever

Even over het verhaal: Devi is een Indiaas-Amerikaans tienermeisje en haar leven staat op z’n kop wanneer haar vader plots overlijdt. Devi raakt in shock en kan daardoor drie maanden niet meer lopen. Tot ze weer naar school gaat en ze de knapste jongen (Paxton) van de school ziet staan. Ze staat ineens op uit haar rolstoel om hem beter te zien en komt erachter dat ze weer kan lopen.

Ook zijn Devi en haar vriendinnen de ‘losers’ van de school. Hier wil ze verandering in brengen, wat grote gevolgen heeft voor haarzelf, haar vrienden en haar familie. Mindy Kaling, de maker van de serie, heeft het verhaal een beetje op haar eigen tienerjaren gebaseerd. Devi heeft ook een ingewikkeld liefdesleven en ze weet niet of ze moet gaan voor BF-Ben of voor de knappe Paxton..

Seizoen 3

Het derde seizoen is vanaf 12 Augustus te zien op Netflix. Op Twitter deelt Never Have I Ever de eerste beelden. Daarnaast maken we in het nieuwe seizoen kennis met een nieuw gezicht: Des, gespeeld door Anirudh Pisharody.

Van Riverdale tot Outer Banks: dit is de top 10 beste teen drama’s

Wie zien we terug in Never Have I ever seizoen 3?

Naast Maitreyi Ramakrishnan (Devi) komen Darren Barnet (Paxton), Jaren Lewison (Ben), Richa Moorjani (Kamala), Lee Rodriguez (Fabiola) en Ramona Young (Eleanor) ook terug. Wanneer seizoen 4 van Never Have I Ever te zien is, is nog niet bekend. Gelukkig duurt het dus niet lang totdat we mogen genieten van seizoen 3. Bekijk hier alvast de eerste beelden in ‘t groot:

Never have I ever
Netflix
Never have I ever
Netflix
Netflix
Netflix
Never have I ever besties uitschelden
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix

Goed nieuws: het derde deel van de erotische film ‘365 Days’ dit jaar nog te zien op Netflix!