Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 9 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

De serie Never Have I Ever krijgt nog één seizoen en kijkers kunnen niet wachten

Netflix maakte gisteren bekend dat de serie Never Have I Ever een vierde seizoen krijgt. Helaas is er ook slecht nieuws, want het is ook het allerlaatste seizoen wat we kunnen kijken. Het afgelopen seizoen eindigde met een open einde, dus ergens zagen we het wel aankomen. Want niemand wordt blij van een open einde…toch?

Wie gaan we terug zien in het laatste seizoen?

Never Have I Ever

Devi is een Indiaas-Amerikaans tienermeisje, haar leven staat op zijn kop wanneer haar vader plots overlijdt. Devi raakt in shock en kan daardoor drie maanden niet meer lopen. Tot ze weer naar school gaat en ze de knapste jongen (Paxton) van de school ziet staan. Ze staat ineens op uit haar rolstoel om hem beter te zien en komt erachter dat ze weer kan lopen.

Daar houdt het verhaal niet op, want Devi en haar vriendinnen zijn de losers van de school. Hier wil ze verandering in brengen, wat grote gevolgen heeft voor haarzelf, haar vrienden en haar familie. Mindy Kaling, de maker van de serie, heeft het verhaal een beetje op haar eigen tienerjaren gebaseerd. In het laatste seizoen twijfelt Devi steeds of haar ware liefde Ben of Paxton is. Gaan we er nu eindelijk achterkomen met wie ze eindigt?

Seizoen 3

In een tweet maakte Mindy Kaling bekend dat seizoen drie van Never Have I Ever deze zomer op Netflix verschijnt. En, dat er dus ook nog een vierde en laatste seizoen komt. “We kunnen niet wachten om alle hete romantiek en hilarische avonturen die we in petto hebben te onthullen”, schrijft Mindy.

Wie zien we terug in Never Have I ever seizoen 3?

De opnames van seizoen 3 zijn onlangs afgerond, naast Maitreyi Ramakrishnan (Devi) komen Darren Barnet (Paxton), Jaren Lewison (Ben), Richa Moorjani (Kamala), Lee Rodriguez (Fabiola) en Ramona Young (Eleanor) ook terug.

Wanneer seizoen 4 te zien zijn is nog niet bekend, gelukkig duurt het dus niet lang totdat we eerst mogen genieten van seizoen 3.

Van Riverdale tot Outer Banks: dit is de top 10 beste teen drama’s