Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Gezondheid 9 jul 2015
Leestijd: 2 minuten

9 dingen die mannen mooi vinden aan onze benen

Mannen zijn gek op onze benen. Maar wat vinden mannen hier nou precies zo mooi aan? Naast dat ze natuurlijk fabulous zijn, zijn er nog meer redenen en die horen wij natuurlijk maar al te graag.

1. Wanneer je je benen om hem heen wikkelt

Of je hem nou een full-body-hug geeft of dat je hem knuffelt in bed of als je iets anders met hem doet in bed.. uhum uhum. Ja seks. Hij vindt dit goddelijk als jij zijn benen om zijn middel wikkelt.

2. Wanneer je net je benen hebt geschoren

Mannen schijnen zich niet druk te maken over vrouwelijk beenhaar. Maar alsnog, dat gevoel van gladde beentjes, zo zacht als een babyhuidje. Daar kan geen enkele man nee tegen zeggen.

3. Ze zien er in alles goed uit

In een jeans, sportbroekje, een rokje of helemaal naakt. Mannen zijn er gek op. En vrouwenbenen zullen altijd winnen in elke modewedstrijd. Want zeg nou zelf, niet elke man staat een korte broek mooi.

4. Ze zijn het zichtbaarst

Anders dan andere delen van je lichaam zijn je benen ook nog eens het zichtbaarst van allemaal. Jouw benen vallen mannen al van meters op. Hij ziet het, en helemaal in de zomer als ze bloot zijn.

5. Ze leiden naar..

Ze zijn de snelweg naar je liefdesgrot, je vleesbloem of simpel gezegd, je vagina. Mannen zijn daar nou eenmaal gek op. Tja.

6. Je dijen zijn droomachtig

Dunne dijen of dikke dijen. Vrouwelijke dijen zijn nou eenmaal de mooiste sekshandvatten ooit.

7. De spier aan de zijkant van je dijen

De thigh gap trend is allang pasé joh. Mannen vinden juist de spier aan de zijkant van je dijen zo onwijs sexy. Dunne dijen kunnen dit hebben en dikke dijen ook. Het betekent dat je sterk bent en dat is nou juist wat het zo sexy maakt.

8. Ze zijn instrumentaal in de meeste seks standjes

Doggy-style, cowgirl, en ontelbare andere standjes waarbij mannen constant je benen zien.

9. Je benen zijn lenig(er)

Niet iedereen kan een split of spagaat. Maar vrouwen zijn over het algemeen wel leniger dan mannen. Dit is natuurlijk indrukwekkend. En onder bepaalde opstandigheden heel erg sexy.