Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 9 jul 2015
Leestijd: 3 minuten

11 x waarom we nou eigenlijk zo van mannen met mooie billen houden

Gisterochtend toonden we jullie veertien heerlijke kiekjes van werkelijkwaar de meest prachtige billen die er bestaan. Maar waarom zijn we eigenlijk zo dol op een mooie achterkant? “Oh hij heeft echt lekkere billen”. Als een magneet worden je ogen naar de achterkant van de man getrokken. Yes, er zitten twee mooie bobbels die zijn broek extra mooi laten uitkomen. Stel je voor dat die man die zó knap is aan de voorkant, helemaal plat zou zijn aan de achterkant. Nee, daar tekenen we niet voor.

Maar echt veel praten we niet over zijn billen. Niet zoals de mannen over onze vrouwelijke kadetjes doen. Eigenlijk zonde want zijn bumbums mogen echt wel een keer een applausje krijgen (en zeker als ze in het rijtje met die veertien overheerlijke kadetjes thuis horen). We waarderen het allemaal als Channing zijn billen over de grond laat sliden, Justin zijn broek uittrekt, en je eigen vriendlief naakt door het huis heen loopt. Waarom? Dit is je antwoord.

1. Het is een heerlijk kussen

Waar is anders dat stukje mals zacht vlees voor bedoeld? Heerlijk na een lange dag werken..

2. Je uitzicht is altijd allemachtig prachtig

Zowel naakt als met kleding aan. Het maakt hem net een stukje perfecter. Net iets meer volmaakt. En nog net een beetje lekkerder.

3. Je hebt wat heerlijks om af en toe in te knijpen

Wij vrouwen willen af en toe ergens in knijpen, of ergens in bijten. Dan is het toch wel erg aangenaam als er wat vlees in de kuip zit.

4. Als je hem even zat bent kun je tenminste nog naar zijn billen staren

Tsja we hebben het allemaal wel eens even gehad met onze vriendlief toch? Gelukkig heeft hij dan nog een perfecte achterkant waar jij je ogen op kunt richten.

5. Je hebt een showpony bij je op het strand

Altijd fijn als je jaloerse blikken ontvangt van andere dames die daar liggen met hun man zonder goed gevulde zwembroek. HA.

6. Hij kan er een beetje extra ‘oempfff’ in stoppen tijdens de seks

Tsja, hij heeft billen om samen te spannen en net dat beetje extra te geven. Lucky us.

7. Je hebt overigens ook wat om vast te pakken in bed

Ja niet alleen dat extra beetje ‘oempfff’ maar ook iets om vast te houden, en het voelt zoooo zacht. Hmmm…

8. Je kan langer op zijn schoot blijven zitten

Op schoot zitten bij je lief is altijd erg aangenaam. Gelukkig heeft hij zelf twee goede kussentjes die voorkomen dat hij een houten kontje krijgt. Hierdoor houdt hij het langer met jou vol. Hoef je niet te staan als er geen extra stoel meer is.

9. Zijn dansmoves maken je aan het blozen

Ze schudden, ze schudden, ze schudden.. Channing all over my tatum en dat van je eigen man. Oelala..

10. Hij heeft goede genen

De wetenschapt heeft ons geleerd dat grote billen goed zijn voor je hart én hersenen. En jij kiest natuurlijk alleen de best mogelijke partner uit om eventueel later babies mee te maken. Zo zit de natuur in elkaar.

11. Hij is heerlijk nuchter

Het kan hem allemaal zijn reet roesten. Behalve jij. Hij geeft om jou en alleen om jou. En jij geeft om hem en om zijn billen. Point made.