Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 3 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

De 90’s criss-cross paardenstaartjes gaan viral en zo doe je mee aan deze trend

We hebben al heel wat haartrends op TikTok voorbij zien komen, maar de 90’s criss-cross paardenstaartjes is wel héél erg leuk. Het is een speelse maar praktische haarstijl en gemakkelijk thuis te maken. TikTokkers maken de moeilijkste trends toegankelijk en deze ook.

Dit is hoe je deze haarstijl zelf maakt.

90’s criss-cross paardenstaartjes

TikTokker @wendypearlorr deelde een video op TikTok waarin ze de 90’s criss-cross haarstijl maakte, maar dan met twee staartjes in plaats van één. Het is een haarstijl waar je alleen rubberen elastiekjes voor nodig hebt. Wil je de trend graag proberen, maar heb je een hekel aan die rubberen haarelastiekjes? Snappen wij! Die doen pijn als je ze uit je haar wil krijgen en ze trekken vaak ook haren mee. Ouch! Gelukkig hebben we hier ook een hele handige tip voor. Die leggen we je hier uit.

@wendypearlorr Rocking rocker vibes 🤘🏼 #fyp #fypシ #foryoupage #hairtok #hairtutorial #hairinspo #hairlove #yeg #fypage ♬ original sound – Wendy Pearl Orr

De Trend

Bij deze 90’s criss-cross haarstijl trend is het de bedoeling dat je je haar in een middenscheiding draagt, twee kleine bosjes haar aan weerszijden pakt en ze kruist. Het is de ultieme zomerse haartrend doordat het je haar uit je gezicht te houdt en het ziet er nog leuk uit uit. Ook is het perfect voor alle festivals die je misschien op de planning hebt staan. TikTokker @erinduganjurchak probeerde de trend uit en laat ons zien hoe makkelijk wij de 90’s criss-cross haarstijl zelf kunnen namaken.

@erinduganjurchak Trying this cute little number from @wendypearlorr 😍😍 #hair #hairstyles #beauty #pigtails #easyhairstyles ♬ Oblivion – Grimes

Haar reactie op de 90’s criss-cross haarstijl in de video van @wendypearlorr is enthousiast: “Dit is zo schattig, ik ga dit helemaal proberen, twee kleine staartjes vooraan, dan kruist ze ze over, pakt haar van de andere kant om twee andere kleine pony’s te maken. Ik vind het geweldig, ik ga het nu proberen!”

Stappenplan

Wil je deze 90’s criss-cross haarstijl zelf proberen? Volg dan dit makkelijke stappenplan:

1. Deel je haar in het midden met een puntkam om een ​​nette en precieze lijn te krijgen.

2. Scheidt twee kleine, plukjes haar aan de voorkant aan weerszijden en zet ze vast met rubberen haarelastiekjes.

3. Neem een ​​deel en draai het. Trek het naar de andere kant en voeg nog een klein deel van je haar toe, zet het vast met een ander elastiekje. Herhaal aan de andere kant zodat het haar kruiselings gaat over de scheiding.

4. Als laatste toupeer je de los hangende plukken haar om volume te creëren.

Succes!

Deze 5 haartrends gaan viral op TikTok en wil je kennen voor komende lente en zomer