Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 24 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Fan van abstracte nailart? Dan word je héél gelukkig van deze inspiratieplaatjes

Met nailart geef je je outfit binnen no-time een upgrade. En dat het niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst Instagram wel. We zien steeds meer inspiratieplaatjes van abstracte nailart. Het fijne aan dat soort? Je zit aan geen regels vast. Hou je van kronkels? Je weet wat je moet doen. Fan van ’70-printjes? Pleur het op je nagels! Abstracte nailart is onze favoriet.

Waar wacht je nog op? Als je op zoek bent naar wat inspiratie van abstracte nailart, vind je hier genoeg abstracte nagelideeën.

Abstracte nailart

Van minimalistische lijnen tot geometrische vormen in opvallende kleuren: met abstracte nailart kan je écht alle kanten op. Of je nou voor transparant gaat, in zwart-wit of juist heel kleurrijk. Je kan het helemaal naar je eigen smaak maken en het ziet er al gauw leuk uit. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste tools en genoeg creativiteit. Dit zijn onze favoriete abstracte nailart.

1. Aardetinten

Gek op aardetinten? Dan is deze nailart met creamy kleuren, olijfgroen en terracotta echt iets voor jou. En je kan het zo moeilijk maken als je zelf wilt: de lijnen zijn misschien wat makkelijker dan de nagel met marble.

2. Nudes

Voor abstracte nailart kan je ook denken aan vrouwelijke vormen. Het ziet er misschien iets ingewikkelder uit, maar met een tandenstoker (of ander dun penseeltje) kom je al een heel eind. Begin eerst met je nagels in een doorzichtige of zachte kleur te lakken, en daarna kan je met de lijnen aan de gang.

3. Lege ruimte

Een simpele en mooie variant van abstrace nailart, is die waar je ook ruimte leeg laat. Supermakkelijk om te maken, en het ziet er direct heel classy uit.

4. Stippen

Met tools uit je keukenlade kan je een heel eind komen. Gebruik bijvoorbeeld satéprikkers om stippen mee te zetten.

5. Mix & match

Als je van alles leuk vindt, kan je het natuurlijk ook mooi met elkaar combineren. Strepen, stippen, lege ruimte: het kan allemaal.

Meer inspiratie: