Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

OMG! Gaat Ali B vreemd met deze Temptation Island verleidster?!

Met de opkomst van de gevreesde juicekanalen en bijbehorende ‘spionnen’ lijkt geen enkele BN’er of realityster veilig. Zo ook niet rapper Ali B.. er gaan meerdere geruchten rond dat hij niet trouw is aan zijn vrouw Breghje.

Ali B en de vrouwen

Op lovereality is te lezen dat er eerder al geluiden klonken over een slippertje met een negentienjarige vrouw. Deze vrouw zou vervolgens 500 euro ‘zwijggeld’ hebben gekregen.. om dus niet te spreken over dit voorval. Onder meer Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat kwamen met dat verhaal. Ook zijn er meerdere bronnen die claimen Ali gezien te hebben in Dubai met twee schaars geklede vrouwen. Hij zou met deze twee zijn hotelkamer hebben bezocht.

Ali kan de verleiding niet aan

Volgens nieuwe geruchten te lezen op @juicechannel__ zocht Ali de aandacht op van Temptation Island verleidster Hung. Hung deed mee in 2019 (het seizoen van o.a. Rodanya en Morgan) en richtte zich vooral op de ingetogen Roger. Ali en Hung hebben elkaar leren kennen tijdens de opnames van zijn nummer Let’s Go. Bekijk de clip hieronder:

Iets te verbergen..?

Voor Hung leek dit een mooi opstapje naar meer bekendheid, maar Ali bleek puur en alleen voor lust te gaan.

Of dit allemaal waar is? Dat weten we natuurlijk niet zeker. Wel lijkt het er op dat Ali zijn imago probeert te redden door vrolijke familiefoto’s te plaatsen op zijn Instagram-kanaal. Ook heeft hij inmiddels de reacties uitgeschakeld, dus het lijkt er ook op dat hij misschien wel iets te verbergen heeft.

Twijfel je of je in een toxic relatie zit? Doe de quiz