Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

QUIZ: Hoe zou jouw Married At First Sight-avontuur aflopen?

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight is afgelopen dinsdag van start gegaan en vanavond komt er weer een nieuwe aflevering op tv. Vind jij het ook altijd zo bijzonder dat mensen gaan trouwen zonder elkaar eerst gezien te hebben? Vraag je je wel eens af hoe jij zou reageren in die situatie? Je kan ‘t nu testen.

Married At First Sight

In dit programma worden singles aan elkaar gematcht op basis van normen en waarden, uiterlijke voorkeur en interesses. Deze deelnemers worden door een team van experts aan elkaar gekoppeld en ze zien elkaar pas voor het eerst op hun bruiloft. Hoe spannend! Dit programma loopt al een aantal seizoenen maar RTL doet het dit jaar helemaal anders. Ze nemen namelijk het concept uit Australië over, waar de stellen meteen op huwelijksreis gaan en daarna gaan samenwonen. Ook zullen de koppels regelmatig bijeen komen voor een diner en zal er elke week een verbintenisceremonie plaatsvinden. Net zoals in Australië dus.

QUIZ

Ben je benieuwd hoe jouw avontuur zou verlopen? Hou jij het vol tot het einde? Of haak je eigenlijk al af na de huwelijksreis? Test het nu:

Er komt een Nederlandse variant van MAFS Australië en mannen kunnen zich nog opgeven

MAFS Australië

Hoe gaat met met de kandidaten uit het laatste seizoen? Laten we één koppel uitlichten: Melissa en Bryce. Ze lagen regelmatig onder vuur na ongepaste uitspraken en motieven van Bryce (een geheime vriendin?!). Andere kandidaten probeerden vaak op Melissa in te praten, omdat zij hier aan onderdoor leek te gaan. Niets is minder waar, want de twee zijn nog steeds een setje. Dat niet alleen, het stel heeft ook echte trouwplannen. Ook is Melissa afgelopen oktober bevallen van een tweeling.

Baby recap: déze (reality)sterren zijn in 2021 bevallen van hun eerste kindje