Britta van Aggele
Britta van Aggele Gezondheid 8 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij dit leuke Amsterdamse restaurant eet je een 3-gangen menu van kreeft voor maar 35 euro

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en dat betekent dat iedereen nog vol met zijn goede voornemens bezig is. Toch is het ook goed om naast al dat sporten jezelf soms ook flink te verwennen. Nu hebben wij de perfecte plek gevonden om dit te doen, want bij dit leuke Amsterdamse restaurant eet je een drie gangen menu met kreeft voor maar 35 euro!

Yummy!!

Restauranten

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende keuzes als je uiteten wilt gaan. Vooral in onze hoofdstad Amsterdam zijn er zoveel restaurants, dat je bijna niet meer weet welke je moet kiezen. Maar wees niet bang, want wij vertellen je precies welke adresjes wel en welke adresjes niet de moeite waard zijn.

Wil je bijvoorbeeld uiteten tijdens Valentijnsdag? Dan zijn dit 6 restaurants waar je zeker heen wilt gaan. Op zoek naar een echt origineel restaurant in onze hoofdstad? Bij dit Amsterdamse restaurant eet je verse sushi zoals in een traditionele sushibar in Japan. Nu hebben we nog een leuk restaurant gevonden waar je heerlijk kan eten tegen een leuke prijs en dat is bij de Kreeftenbar.

OMG: Je kunt nu naar een Super Mario-restaurant en dit staat er op het menu

De Kreeftenbar

Dit heerlijke restaurant bevindt zich zowel in Amsterdam als Eindhoven. Naast de menukaart die volstaat met heerlijke sushi-gerechten serveert het restaurant ook een menu met 3 gerechten van kreeft, voor maar liefst 35 euro. Zo bevat dit menu 4 stukjes kreeft-sushi, een kreeftensoep en als hoofdgerecht krijg je een halve kreeft met salade en friet.

De menu kan je ook upgraden door tijdens het hoofdgerecht te kiezen voor een hele in plaats van een halve kreeft. Dit zorgt ervoor dat het menu 50 euro gaat kosten. Daarnaast is het goed om te benoemen dat de kreeftenbar in Eindhoven wel een iets duurder menu heeft, maar dit komt doordat het menu uit 4 gangen bestaat.

@foodiemies

Note to self: niet tegenover iemand zitten tijdens kreeft eten 😂 Ze hebben ook een filiaal in Eindhoven, maar daar is het menu iets duurder want je krijgt ook een extra gerecht 🦞 Bij het filiaal Amsterdam zitten ze boven een parkeergarage dus bij regenachtige dagen zoals nu top om niet buiten te hoeven lopen! #kreeft #kreeftensoep #lobster #seafood #amsterdam #eindhoven

♬ Bilal Wahib Ik Space – Bilal Wahib

Ga jij binnenkort bij dit heerlijke restaurant langs? Bekijk het volledige menu hier!