Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 3 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Annebel doet een boekje open over EMIDJ: ‘Ik kon niet mezelf zijn’

Wie de afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle op de voet volgt, weer dat er al best een aantal dames de jungle hebben moeten verlaten. Na haar deelname aan het programma doet Annebel Visscher een boekje open over haar deelname: ze kon niet zichzelf zijn.

Spoiler alert!

Annebel doet een boekje open over EMIDJ: ‘Ik kon niet mezelf zijn’

In de laatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle zagen we dat Annebel en Michella door hun teamgenoten weggestuurd werden uit de jungle. Michella was dolblij dat ze eindelijk de helse jungle mocht verlaten, maar voor Annebel viel het vertrek iets zwaarder. Vooral het feit dat maatje Janice ook op haar had gestemd zat haar niet lekker. Volgens haar teamgenoten was Annebel een te bedreigende tegenstander voor in de toekomst.

In een Q&A op Instagram beantwoord Annebel vragen over haar deelname aan het programma. Wanneer iemand vraagt of zij de reden van haar exit geen ‘bodyshaming’ vindt, geeft Annebel aan dat ze het eerder als compliment opvat. “Nou, ik denk dat ik het als een compliment moet opvatten. Het is wel vervelend. Als iemand wat voller is en je daar wat over zegt dan kan het niet, maar andersom blijkt het wel te kunnen. Dat vind ik een beetje gek af en toe. Ik ben niet echt een persoon die daar verder mee zit, dus ik laat het voor wat het is.”

Wel heeft ze het met andere dingen zwaar gehad in de jungle, bijvoorbeeld het gevoel dat ze niet helemaal zichzelf kon zijn. “Heel eerlijk gezegd heb ik niet echt het idee dat ik écht écht mezelf kon zijn”, vertelt de blondine op Instagram. “Het voelde gewoon heel ongemakkelijk daar. Ik heb me wel heel ongelukkig gevoeld af en toe, en ook heel alleen. Maar ja, ik leef nog!”