Emma Toussain
Emma Toussain Nagels 21 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Aura nagels zijn dé trend van 2024: hier vraag je om bij de nagelstylist

Clean girl french manicures.. jullie tijd is voorbij: we gaan voor kleurrijke nagels met een touch of aura. Je ziet het nu overal terug, op TikTok en op Instagram. Maar wat is het precies? En hoe maak je deze nagels of waar vraag je om bij de nagelstylist?

Aura nagels zijn zó 2024

Voor de nieuwste nageltrend zoeken we in spirituele hoek: we kijken aura’s voor onze nagels. Want die kleuren kunnen nog wel eens heel artistiek zijn. Maar mocht je niet ween wat aura’s zijn: let op. Aura’s zijn energievelden en ze zitten om elk levend wezen heen. Je vertellen veel over jou als persoon en ook worden ze vaak in kleuren verdeeld. Rood staat voor heel vurig, energiek en misschien zelfs wat drammerig – terwijl blauw juist staat voor een heel gecontroleerd persoon staat. Het is populairder dan ooit: iedereen wil weten hoe zijn of haar aura in elkaar steekt.

De aura-manicure maakt gebruik van kleuren die matchen met jouw energie. Natuurlijk kan je ook kiezen voor andere kleurtjes als je dat leuker vindt, maar zo maak je het wel persoonlijk.

Waar vraag je om bij de nagelstylist?

Ten eerste ga je voor kleur, dus geef aan dat je kleurrijke nagels wil met meerdere kleuren. Het kan ook geen kwaad om een voorbeeld mee te nemen, zodat ze precies weten wat je bedoelt. Vaak wordt er een airbrush-techniek gebruikt om deze zachte randjes te realiseren. Dus wil je zeker weten dat je aura-nagels krijgt, vraag dan om een design met airbrush.

@naileditwarsaw

Good old airbursh nails🤝💖#naileditwarsaw #nailart #nailartist #nailsartvideos #naildesigns #nails #nailtok #nailinspo #nailsinspo #nailcheck #nailsvideos #nailsoftiktok #nailsalon #nailsart #nailtech #airbrush #airbrushnails #airbrushnailsessen #airbrushnaildesign #auranail #auranails

♬ original sound – Music table

Mocht je zelf aan de slag willen met aura-nagels en géén airbrushmachine hebben thuis, dan kan je het ook met een sponsje doen. Heel licht deppen met de juiste nagelkleur en dan kom je ook al een heel eind. Je kunt zelfs al je nagels een ander kleurtje geven, zoals je hieronder ziet:

 

Cherry nail art neemt het hele internet over en het is te schattig