Emma Toussain
Emma Toussain Reality 13 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijkers B&B Vol Liefde hebben een hele bijzondere theorie over oud-kandidaat Desiree

Ken jij Desiree uit B&B Vol Liefde nog? Ze probeerde vorig jaar het hart van Hans te veroveren. Desiree kwam, zag en overwon niet – ze was ‘te heftig’, een soort wervelwind die door het huis raasde. Een kandidaat in het nieuwe seizoen lijkt heel erg op haar en kijkers komen met de gekste theorieën.

Kijkers B&B Vol Liefde hebben een hele bijzondere theorie over oud-kandidaat Desiree: ‘Komt ze terug?!’

De witblonde Marian in Portugal heeft het er maar druk mee; vrijgezel Jan komt ook voor haar naar het zonnige zuiden. Jan is advocaat geweest en heeft een heel chique uiterlijk, maar dat is niet het enige wat kijkers opvalt. Jan lijkt heel erg op.. Desiree?! Hoe kan dat nou weer? Komen we dan ook nooit van haar af?

Kijkers weten het zeker: het is haar broer. Dezelfde intonatie, hetzelfde flamboyante uiterlijk. Het is haar gewoon. Lovereality spotte deze reacties:

Toch is dat niet de enige theorie.. sommigen denken zelfs dat Desiree terug is – in vermomming en al. Miste ze haar B&B-avontuur zo erg dat ze nu voor heel iets anders (Marion) gaat?

Spraakmakende tv

Gelukkig zijn we nooit uitgepraat over dit programma, want de mensen zijn zó bijzonder dat het smullen blijft. Walter zorgt voor heel wat verbazig bij kijkers. Walter ging dansen met zijn eerste twee dames Anne en Claudia, om ze beter te leren kennen. Maar het escaleerde nogal snel naar.. andere dingen. Deze B&B-eigenaar is fan van Tantra en het dansen is dan ook op die manier. Het zorgt in elk geval voor bijzondere tv, helemaal als je je bedenkt dat deze mensen elkaar nog maar net kennen. Het zorgt voor cringe-gevoelens, je tenen kunnen niet recht blijven staan. Maar als je daarvan houdt; ben je aan het juiste adres.

We houden jullie op de hoogte! Wij volgen het dan ook met liefde.