Emma Toussain
Emma Toussain Drankjes 13 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Een meidenavond met Barbie-cocktails? Dit zijn de meest roze recepten die je gaat vinden

Hoe kan je je Barbie-filmavond nou beter inluiden dan met roze cocktails? Weten wij ook niet. Om de lancering van de film alvast te vieren zetten we de leukste roze cocktails voor je op een rij.

Barbie cocktails kleuren de avond roze

Volgende week staat volledig in het thema van Barbie. Op 18 juli gaat de film in première en dan kleuren alle bioscopen roze. Om alvast in de sfeer te komen voor dit glitterfestijn zetten we een paar heerlijke en vooral HELE ROZE cocktails op een rijtje.

1. Margarita

Heel erg roze en lekker veel ijs, een marg staat altijd hoog op ons lijstje.

@moodymixologist

Weekend mode activated #drinkrecipe #barbie

♬ Into the Groove – Madonna

2. Malibu

Zoet, kokos én ook heel erg roze – deze cocktail is voor de zoetekauwen onder ons.

@thecocktailgirls

My malibu Barbie cocktail 💗💗#barbiecocktail #pinkcocktail #malibu #simplerecipe

♬ Dance The Night (From Barbie The Album) – Dua Lipa

3. Mimosa

Je kunt je drankje natuurlijk ook vol gooien met glitter, zo heeft je drol de volgende dag ook wat extra *sparkle*. We maken het graag grafisch voor je.

@mydrinkbomb

its all about the Barbie Movie! so lets make some cocktails to go with it! #cocktailbomb #vodkadrinks #summerdrinksrecipe #barbiegirl #barbie #barbiemovie #barbietiktok #mydrinkbomb #edibleglitter

♬ original sound – The Original Drink Bomb

4. Mimosa met een twist

Nog meer glitter, champagne en fruitsap. Gewoon omdat we daar zo goed op gaan. Je kunt dus eetglitter kopen en zorg voor roze suiker, dan maak je veel drankjes al roze. Ook Trojka Pink is een klappertje; daar maak je ook alles roze mee.

@jen_oxendine

Barbie Cocktail👸🏼💖 #barbie #barbiegirl #barbiemovie #barbiecocktail #barbiecocktails #barbiecocktailparty #cocktail #cocktails #cocktailinspo #champagne #champagnecocktail #drinkideas #drinkrecipe #drinksoftiktok

♬ Barbie Girl – Aqua

Barbie en Ken

De film Barbie is volgende week eindelijk in de bioscoop te zien en het teasen heeft nu wel lang genoeg geduurd. We willen nou wel eens zien waar all die buzz om draait! We weten dat Barbie in een (ja, logisch) Barbie-wereld leeft, maar in de film gaat ze ook op zoek naar de échte wereld. Ook zijn er natuurlijk een aantal Kens te zien in de film en de meest bekende is natuurlijk Ryan Gosling. Er gaat nu een theorie rond over het personage van Ryan, want hij lijkt niet zo’n lieve Ken te spelen. What?!

Fan van Pornstar Martini en Aperol Spritz? Probeer de Passionfruit Spritz