Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

B&B Vol Liefde kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Marians huisvriend Eduardo

YAY! Ons favoriete programma B&B Vol Liefde is weer terug op de buis dus we kunnen weer helemaal wegzakken in de liefdesavonturen van de B&B-eigenaren. Eigenaren.. of eigenaardig? Dat is altijd maar een beetje de vraag. Iedereen zoekt natuurlijk iets anders in de liefde en als je op leeftijd bent is de kans groot dat er wat bagage meekomt. Vorig jaar zagen we Hans in Italië, die nog wat last had van zijn ex-vrouw Libera. Of nouja.. de dames in het huis hadden vooral last van haar aanwezigheid.

Een ex? Die nog in hetzelfde huis woont? Niet ideaal. In het nieuwe seizoen krijgen kijkers een beetje hetzelfde gevoel bij Eduardo, een man die bij Marian woont.

B&B Vol Liefde Eduardo is het gesprek van de dag

In de eerste aflevering van B&B Vol Liefde zien we dat Marian in Portugal ook nog woont met een huisgenoot, Eduardo. Eduardo vond het allemaal maar lastig, die mannen in huis. Ook was hij bang dat Marian opeens Portugal wilde verlaten en vertelt hij haar dat ze dan écht niet mag doen. Uhhhhh pardon?! En ook als ze even een gezellig momentje heeft met één van haar mannen, Olof, komt Eduardo er bijzitten. Beetje cockblockerig als je het ons vraagt.

En aan wie doet ons dat denken..? Juuuuist, Libera van Hans. Ook kijkers vinden het opvallend dat de huisvriend van Marian zo ontzettend aanwezig is. Laat die vrouw lekker daten! Dat is de hele reden dat ze meedoet aan het programma, om iemand te ontmoeten. En dat gaat zo niet heel erg lekker. Kunnen we de volgende keer mensen casten zónder huisvrienden of exen die zich bemoeien? Danku.

Mensen zijn overigens wél van van Olof, die bij Marian logeert. Hij is een blijvertje! Wij vinden hem ook wel lief.

Nu al leuk dit programma, toch?!

Nieuwe B&B Vol Liefde-eigenaren bekend, déze knapperd springt er boven uit