Emma Toussain
Emma Toussain Life 28 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Déze B&B Vol Liefde-ster is hét geheim achter het succes van Chantal Janzen

Debbie is één van de grote sterren uit B&B Vol Liefde en gelukkig voor haar vond ze grote liefde Paul tijdens de opnames. Zelf is Debbie ook wel bekend in de televisiewereld, omdat ze vroeger producent was. Wat heel veel mensen niet weten, is dat zij héél veel gedaan heeft voor de grote tv-sterren die nu op tv zijn.

Bijvoorbeeld.. Chantal Janzen.

Déze B&B Vol Liefde-ster is hét geheim achter het succes van Chantal Janzen

Tijdens de RTL-seizoenspresentatie valt het op dat Marieke Elzinga en Chantal Janzen op zoek zijn naar één persoon en dat is Debbie. “Door Debbie ben ik op televisie,” vertelt Chantal. “Debbie was vroeger uitvoerend producent bij Endemol. Dus als je blij bent dat ik op televisie ben, heb je dat aan Debbie te danken. Als je niet blij bent, is het Debbie haar schuld.”

Nou is dat toch even leuk! Maar weer een teken dat iedereen wel een stukje Debbie kan gebruiken.

Wat kost het om bij Debbie te slapen?

Afgelopen jaar heeft ze ook een nabijgelegen pand omgetoverd tot een prachtige plek en met deze uitbreiding van haar B&B is Debbie zo trots als een pauw. Debbie zit niet graag stil en bruist altijd van de ideeën; naast haar B&B organiseert ze voor haar gasten onder andere yoga retraites en evenementen. Debbie geeft haar leven een acht, maar toch weet ze dat het met iemand aan haar zijde vollediger en gezelliger is. Ze zoekt een stoere ‘vrolijkerd’ die optimistisch is en van gezelligheid houdt.

Oké, nu even over op de prijzen van haar B&B. Want zoals je kan zien heeft ze personeel, heel veel grond, genoeg kamers en zelfs een zwembad. Wat leg je neer voor een nachtje?

In het zomerseizoen betaal je tussen de 115 en 160 euro voor 2 personen

In het laagseizoen betaal je tussen de 95 en 110 voor 2 personen

Suus onthult of B&B-Debbie een strenge baas is