Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

B&B-Vol Liefde Suus vertelt meer over inbraak op busje: ‘Ik ben verslagen door de stad Barcelona’

B&B-Suus zit momenteel in Spanje, waar ze werkt in de B&B van tv-collega Debbie. Ze heeft het ontzettend naar haar zin, maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Er is namelijk ingebroken in haar busje. Op haar YouTube-kanaal laat ze meer zien.

B&B-Vol Liefde Suus vertelt meer over inbraak op busje: ‘Ik ben verslagen door de stad Barcelona’

Suus heeft de hele vlog lang nog niet gepraat, maar na de inbraak moet ze toch nog even iets kwijt. Ze is namelijk hartstikke boos, er is ingebroken in haar bus. “Ik ben zo brak en er is dus vannacht ingebroken in mijn auto, en gelukkig is er niks dierbaars gestolen of iets duurs dus dat scheelt. Ik had mijn camera heel goed verstopt en die hebben ze niet gevonden”, zo vertelt ze tegen de camera.

Suus onthult of B&B-Debbie een strenge baas is

“Gewoon het idee dat iemand het lef heeft om in mijn huis in te breken. Ik snap gewoon niet dat mensen dat doen en ik ben zo boos. Maar gelukkig ben ik er heel goed vanaf gekomen, want ik had ook gewoon in mijn bus hier kunnen slapen terwijl dat was gebeurd en dan was ik veel verder van huis. Het had veel erger kunnen aflopen”, zo vertelt ze nog. En inderdaad – ‘gelukkig’ lag ze zelf niet in de bus te slapen ten tijde van de inbraak. Maar dat ze boos is, snappen we helemaal. Je blijft natuurlijk gewoon van andermans spullen af.

Bekijk de vlog van Suus hier:

Life goes on

Maar gelukkig is de altijd positieve Suus niet uit ‘t veld te slaan en gaat ze gewoon door. Wel neemt ze even de auto van Debbie om rond te rijden en naar het strand te gaan op haar vrije middag, want dat durft ze niet met haar eigen, raamloze auto. Ze heeft haar volgers zelfs nog een tipje: alws je parkeert bij het strand in Spanje, moet je altijd betalen. Ga daarom op de parkeerplek van een supermarkt staan, da’s gewoon gratis. En vaak nog prima dichtbij ook!

Codetaal van B&B Vol Liefde-Suus: dit bedoelt ze eigenlijk met chill, stoked, relaxed en nice