Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 7 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

B&B Vol Liefde-Walter is twintig kilo afgevallen, deelt resultaat op Instagram

Dat Walter nu een heel ander leven leidt dan 10 jaar geleden, dat is wel duidelijk. Eerder zagen we al hoe hij eruit zag toen hij nog in het bedrijfsleven werkte, dat is een hele andere man. Nu woont en werkt hij natuurlijk in Frankrijk en dat doet hem goed. In de tijd dat hij daar is gaan wonen is hij zo’n twintig kilo afgevallen.

Hij deelt nu de resultaten op Instagram.

B&B Vol Liefde-Walter is twintig kilo afgevallen

De Walter zoals je ‘m nu ziet, dat is wel al redelijk ‘het eindresultaat’, aangezien hij tijdens de uitzendingen op tv ook al een tijdlang in het buitenland woont. De Walter van vroeger was een stuk ongezonder en zwaarder en deze nieuwe levensstijl doet hem goed. Hij is veel in de natuur, hij wandelt veel, hij danst veel. Well, you know it.

Hij is dan ook erg trots op zijn transformatie en laat deze dan ook zien op zijn Instagram-kanaal.

Over Walter

Na 35 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heeft Walter zijn goedlopende familiebedrijf verkocht. Hij was toe aan verandering en meer verdieping in zijn leven. Afgelopen jaar kocht hij zijn Franse paradijs in de prachtige natuur van de Correze, daar heeft hij een plek gecreëerd waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en tot zichzelf kunnen komen. Zijn interesse in onder andere energieën, familie opstellingen en tantra zijn twintig jaar geleden ontstaan. Daar kreeg hij inzichten die hem anders naar het leven hebben laten kijken.

Walter biedt ruimte voor healings en workshops maar je kunt bij hem ook terecht voor een energetische massage of een creatieve cursus. Walter hoopt een open-minded vrouw te ontmoeten die geïnteresseerd is in spiritualiteit en die net als hij met beide benen op de grond staat.

Of dat hem gaat lukken weten we niet, aangezien alle dames tot nu toe niet voor die ‘spark’ zorgen..

Voor de zomer nog wat kilo’s kwijtraken? Wij vroegen ChatGPT een plan te maken