Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 7 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Movie night! Bij dit hotel kijk je in augustus films in de open lucht

Iedereen is momenteel zo in de ban van ‘Barbie‘ en ‘Oppenheimer’ dat we helemaal vergeten hoe leuk het is om een oude klassieker te kijken. Bij Hotel Arena in Amsterdam kan je dat heel de maand augustus doen in de open lucht.

Het is tijd voor een movie night! Zeker nu de temperaturen langzaam weer beginnen te stijgen en we het zomerse weer waar we zo op hoopten terugkrijgen. Binnen een film kijken voelt fout als het een zwoele zomeravond is. Buiten een film kijken is daarentegen een heel ander verhaal. Tegen een knusse buitenbioscoop zeggen wij geen nee.

Movie Nights bij Hotel Arena

Zin om samen met je vriendinnen of met een leuke date een filmpje te pakken? Sla je go to bioscoop dan eens over en ga voor een film in de open lucht. Rooftop Movie Nights slaat de handen ineen met Hotel Arena voor de leukste buitenbioscoop van Amsterdam. In de maand augustus kijk je in de tuin van het hotel internationale klassiekers als Wolf of Wall Street, Amelie en We’re The Millers.

Het programma voor augustus ziet er als volgt uit:

9 augustus: American Beauty
16 augustus: Walk the Line
23 augustus: We’re the Millers
30 augustus: The Wolf of Wall Street

Rooftop Movie Nights in Amsterdam

Het concept van Rooftop Movie Nights is heel duidelijk, namelijk films kijken in de open lucht. Niet alleen bij Hotel Arena kan dat, maar ook bij Fosbury & Sons, Lagerwal en de A’DAM Toren. De meest iconische terrassen, tuinen en daken van Amsterdam veranderen de komende weken in gezellige buitenbioscopen.

Zo kijk je ook HER, Catch Me If You Can en Joker op één van deze locaties. Tickets voor Hotel Arena en de andere locaties koop je in de ticketshop van Rooftop Movie Nights. Enkele films zijn al uitverkocht, wacht daarom niet te lang met het bestellen van tickets.