Emma Toussain
Emma Toussain Reality 25 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG leuk: makers B&B Vol Liefde zoeken voor volgend seizoen hele andere mensen

B&B Vol Liefde is helemaal terug! Op onze tv én 24/7 in onze hersenen. Het is terug voor een spannend, nieuw seizoen vol romantiek, avontuur en onvergetelijke ervaringen. Vormen de idyllische locaties en de gastvrijheid van de B&B eigenaren de perfecte ingrediënten voor hun zoektocht naar de liefde van hun leven? Natuuuuuurlijk niet, zo makkelijk gaat dat niet.

Dat het een onvergetelijk verblijf wordt voor de B&B gasten, is in elk geval zeker. De makers zijn nu al bezig met seizoen 3 (en nog meer) en dat wordt net een tikkie anders.

Makers B&B Vol Liefde zoeken voor volgend seizoen hele andere mensen

De website van Blue Circle casting vermeldt het volgende: “Ben jij of ken jij iemand die recent of wellicht al lang geleden een groot avontuur is aangegaan in het buitenland? Iemand die een B&B, hotel, guesthouse, camping, agriturismo of bijvoorbeeld een chambre d’hotes runt? En waar zijn of haar droom werkelijkheid is geworden, maar dit nu alleen doet en veel liever samen zou doen met een liefdespartner? Dan zijn wij op zoek naar hem of haar voor het nieuwe seizoen.”

Voor het nieuwe seizoen onderzoeken wij ook de mogelijkheid voor single B&B-eigenaren buiten Europa. Zo leuk! Dat betekent dat er straks misschien wel B&B-eigenaren in Amerika of Zuid-Afrika te zien zijn. Dit seizoen zie je natuurlijk al Martijn in Thailand, dat is al een klein voorproefje.

Je kunt je helaas niet meer opgeven voor volgend seizoen, maar ze ontvangen wel graag alvast alle aanmeldingen voor het (eventuele) seizoen erna. Maar wij gokken dat die er wel gaat komen, gezien de populariteit van het programma.

Bijzondere deelnemers

Niet alleen de B&B-eigenaren zijn bijzonder, alle gasten die uitgenodigd worden hebben ook allemaal zo hun eigenaardigheden. Wie ‘B&B Vol Liefde’ kijkt, weet hoe extravagant de 72-jarige Jan is. Hij is ervan overtuigd dat Marian zijn grote liefde is. Maar of dat wederzijds is..? We weten niet of je de laatste afleveringen al hebt gezien, maar daar wordt meer duidelijk. We zullen niet spoilen, je moet zelf maar kijken. Jan kondigde al aan gepensioneerd advocaat te zijn en nu blijkt dat hij een bekende Nederlander heeft bijgestaan.. maar wie?

B&B Vol Liefde kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Marians huisvriend Eduardo