Emma Toussain
Emma Toussain Reality 25 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson komt eraan! Dit is wat we tot nu toe weten

Eén van onze favoriete Nederlandse realityseries komt er weer aan: Expeditie Robinson! Het komende seizoen van dit survivalprogramma heeft een gloednieuw presentatieduo: Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers. De maand september start met een Expeditie Robinson-weekend. De eerste aflevering van de ultieme survivalstrijd is op zaterdag 2 september te zien bij RTL 4, de tweede aflevering volgt de dag erna op zondag 3 september. Daarna is Expeditie Robinson wekelijks op zondag te zien.

Expeditie Robinson 2023

Wie er meedoen aan het nieuwe seizoen is nog niet bekend, dat is ten minste nog niet officieel bekend gemaakt. Toch heeft roddel-account @realityFBI al wat suggesties gedaan. Je kunt natuurlijk zien aan de BN’ers of ze in Nederland zijn, een tijdje afwezig zijn via social media enzovoorts.

Welke namen worden er genoemd? Iris Enthoven, Chelsey Weimar, Guido Spek, Eva Simons, Mark Baanders, Hassan Slaby, Floris Gobel, Roberta Pagnier, Maxim Froger, Jochen Otten, Willem Voogd, Roosmarijn Wind, Irene van de Laar, Radmilo Soda, Krista Arriens, Ilse Paulis, Arman Drosbak en Frits Wester en ook Jaimie Vaes.

Who knows?! Vaak worden er toch wel een aantal goed geraden dus wij zijn heel benieuwd.

Ook leuk bij RTL in september

Vrijdag 1 september start er een nieuw seizoen van ‘Holland’s Got Talent’. Op het grootste open podium van Nederland kan al het talent dat ons land rijk is, laten zien wat ze in huis hebben. De presentatie is net als vorig jaar in handen van Buddy Vedder en Jamai Loman. Of het nu gaat om zang, dans, acrobatiek, of een goochel act, alles is mogelijk!

Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts krijgen als jury weer de meest uiteenlopende acts te zien, welk talent krijgt de Golden Buzzer en wie moet het podium verlaten met 4 rode kruizen? We gaan het zien, maar we kunnen in elk geval de herfstmaanden weer uitzitten met al dit leuks op tv.

Dit zijn onze favoriete quotes uit de film Mean Girls