Emma Toussain
Emma Toussain Review 9 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Beautify test Tom Ford Vanilla Sex: is dít hoe zwoel ruikt?

Tom Ford staat bekend om veel verschillende dingen: kleding, accessoires én beauty. In die laatste categorie vallen ook de high-end parfums die ontzettend populair zijn. Goedkoop zijn ze niet, daarom is het altijd fijn om te weten of zo’n luchtje je geld waard is. Wij testen hem voor je!

Beautify test Tom Ford Vanilla Sex

Vanille is blijkbaar één van de meest gezochte en gewilde producten als het gaat om het maken van parfum. Say no more, dachten ze bij Tom Ford. Vanilla Tobacco is al een bekende en nu hebben ze ook Vanilla Sex. Een associatie die bij de meesten ‘saai’ zal oproepen, maar niks is minder waar. De geur is opvallend, zwaar maar héél erg lekker. Bijna of je zwoelheid kunt ruiken. Waar dat naar ruikt? Nou, wij denken precies zo.

Volg je ons al op TikTok?

@beautifymagazine

Voor alle parfumliefhebbers: dit is een pareltje voor de winter. #tomfordfragrance #tomfordvanilla #fragrance #parfum #beauty

♬ som original – Valhalla

Pluspunten

Het parfum blijft ook nog eens lang hangen en dat is lang niet altijd zo. Groot pluspunt dus als je fan bent van parfum. Moet ook wel, want de geuren van Tom Ford zijn niet echt budgetvriendelijk. Dus dat ze niet vaak hoeft te sprayen, scheelt dan weer. Het parfum ruikt en voelt als een soort ‘warme deken’ door de vanillegeur maar door de houttonen is het alles behalve saai. Ben je in een parfumerie? Vraag dan of je ‘t mag ruiken – het is heel bijzonder.

Minpunten

Komen we gelijk bij het minpuntje aan: de prijs. Als je student bent of gewoon wat minder te besteden hebt, is zo’n Tom Ford-geur niet echt bereikbaar. 30 ml is namelijk al €210 euro en dat wordt alleen maar duurder naarmate het flesje groter wordt.

Is het je geld waard?

Mocht je op je geld moeten letten: nee, dan is het je geld niet waard. En dat is niet omdat de geur niet lekker is.. het is een slim plan om je geld aan andere dingen uit te geven dan. Maar mocht je het kunnen missen en fan zijn van amberachtige wintergeuren dan is dit je nieuwe favoriet, dan weten we het zeker.

Harry Styles komt met eigen ‘seks’-parfum

Vanilla Sex

Tom Ford

8.5 Score

Pluspunten

  • Blijft lang hangen
  • De perfecte wintergeur
  • Een zware geur maar toch perfect voor vrouwen
  • Ook heerlijk voor mannen
  • Mooie verpakking

Minpunten

  • Héél prijzig

Tom Ford Vanilla Sex: zo saai als de naam doet vermoeden? Wij testen het en we kunnen je nu al vertellen.. het is alles behalve dat.