Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 19 mei 2021
Leestijd: 4 minuten

Dít is wat jij zoekt in een bestie op basis van je sterrenbeeld

De relatie tussen jou en je bestie is speciaal. Hij/zij is degene waar je altijd terecht kan, waar je je op je gemakt voelt en waar je bepaalde interesses mee deelt. Je beste vriend(in) heeft altijd je back en lacht om zelfs je slechtste grapjes. En wat misschien wel het meest speciaal is, is dat geen vriendschap hetzelfde is. De relatie tussen jou en je bestie is uniek.

En daar is een reden voor. Wat jij zoekt in een bestie is namelijk gebaseerd op je sterrenbeeld.

Wat je zoekt in je bestie op basis van je sterrenbeeld

We hoeven het je vast niet te vertellen, maar je sterrenbeeld kan veel over je vertellen. Over wat voor persoon je bent, maar ook wat je in een relatie zoekt. Met de liefde van je leven, maar óók op vriendschapsgebied. Hoe jij naar vriendschap kijkt, is iets wat je sterrenbeeld ‘bepaalt’. Dit is wat jij zoekt in een bestie.

1. Ram: partner in crime

Jij houdt wel van wat avontuur, Ram. Niet gek ook dat je daarom een bestie nodig hebt die met jou het avontuur aan wil gaan. Of beter gezegd, iemand die met jou bereid is mee te gaan in adrenaline-pompende escapades. Daar past niet iemand bij die zichzelf heel serieus neemt. Jij hebt een bestie nodig die weet hoe hij of zij plezier moet hebben.

2. Stier: loyalty boven alles

De stier is een van de betrouwbaarste tekens in de hele dierenriem. Liegen? Nope, niks voor jou. Bovendien houd jij je aan je woord en dat verwacht jij ook van je bestie. Je BFF moet je respecteren, altijd achter je staan én altijd eerlijk tegen je zijn.

3. Tweelingen: iemand die net zo intelligent is

Jij houdt van een goed gesprek. Als de laatste aflevering van Ex On The Beach is doorgenomen, is het tijd voor diepere onderwerpen. In een bestie zoek jij daarom iemand die intellectueel stimulerend is. Je moet met je bestie over heel wat onderwerpen kunnen praten, anders vind je het al gauw saai worden. Oh, en zonder te oordelen graag.

4. Kreeft: een BFF waarbij je je veilig voelt

De Kreeft is sentimenteel AF. Je bent heel gevoelig en empatisch en hebt daarom een bestie nodig waarbij je je veilig voelt. Jouw bestie is niet egoïstisch, maar zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt. Sterker nog, zijn of haar thuis is jouw thuis. Komt dat even goed uit, want jij houdt van thuis zijn.

12 rare en asociale dingen die je echt alleen met je beste vriendin doet

5. Leeuw: jij wil hetzelfde terugkrijgen van jouw bestie

Jij bent een beste vriendin die ervoor zorgt dat de ander zo goed mogelijk kan shinen. Ophypen? Laat dat maar aan jou over. Het enige wat jij nodig hebt is een BFF die dat ook voor jou doet.

6. Maagd: vriendschap op nummer één

Jij hebt niks bijzonder nodig, Maagd. Een BFF die samen tijd wil doorbrengen en net zo hard aan jullie relatie werkt als dat jij doet. Geen franjes.

7. Weegschaal: een bestie die de echte jij kent

De Weegschaal is het sterrenbeeld van harmonie en balans. Jij bent iemand die goed begrijpt wat een vriendschap is. Verder ben je iemand die met veel mensen overweg kan, waarschijnlijk heb je ook meerdere beste vrienden. Hetgeen wat jij zoekt in een bestie is iemand die je ziet en waardeert om wie je bent.

8. Schorpioen: iemand die net zo committed is als jij bent

Gepassioneerd en committed, dat is wat jij bent Schorpioen. Als je eenmaal energie hebt gestoken in een vriendschap en iemand je bestie kan noemen, doe je alles voor diegene. Wat jij nodig hebt van een BFF, is dat hij of zij jou ride or die is. Tussen jullie zijn geen geheimen en elk taboe kan worden besproken.

Herken jij jezelf in deze 5 signalen? Dan weet jij zeker dat je de allerbeste vriendin bent

9. Boogschutter: een BFF die in is voor last-minute getaways

Jij houdt van avontuur. Je leeft zo spontaan mogelijk en “go with the flow” is op je lijf geschreven. In een bestie zoek jij iemand die met je meerent. Die het geen probleem vindt om last minute mee te gaan naar Parijs.

10. Steenbok: iemand die vriendschap serieus neemt

De Steenbok heeft iemand nodig die hem scherp houdt. Hij of zij zorgt ervoor dat je je doel achterna gaat, terwijl hij of zij zelf ook bezig is met doelen behalen.

11. Waterman: een bestie die net zo raar is als jij

Het kan jou niet schelen wat anderen denken, Waterman. En da’s nou zo leuk aan jou. En je bestie. Want in een vriendschap zoek jij iemand die net zo raar is als jij bent. Iemand die zijn volledige en authentieke zelf is.

12. Vissen: een BFF die het leven als een feestje ziet

Iemand met het sterrenbeeld Vissen is een echte dagdromer. Verder zie jij van alles wel de lol in. En dat is precies wat je ook in een bestie zoekt.

Deze 7 gesprekken hebben jij en je beste vriendin sowieso gehad