Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 20 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Spice it up: er zijn drie nieuwe kandidaten in Big Brother, waaronder ‘de nieuwe Theo’

Wie de livestream van Big Brother volgt, had het al eerder kunnen weten, maar in de aflevering van gisteravond maakten drie nieuwe bewoners hun intrede tijdens een opdracht. En één van hen kwam ons wel heel bekend voor.

Het is de man die vorige week tijdens de dozenopdracht Leo zei tegen Theo. How funny.

Drie nieuwe kandidaten in Big Brother

Goed. Het begon allemaal met een nieuwe opdracht. De bewoners van Big Brother werden onherkenbaar gemaakt en Nick moest raden wie wie was. Wat bleek nou? Er zaten drie extra personen tussen. Nieuwe bewoners. Michel (Nederlander) en Patrick en Julie (twee Vlamingen).

‘De nieuwe Theo’

En over een van die Vlamingen valt iets interessants te zeggen. Hij zat namelijk onder doos 2 in de opdracht van vorige week, waar hij niet werd uitgekozen. Dat had alles te maken met het feit dat hij Theo Leo noemde, en dat viel niet goed bij Theo. Op het eerste oog leek Patrick een haantje, toen hij nog onder de doos zat.

Nu hij een van de nieuwe huisgenoten van Big Brother is geworden, lijkt dat ook in het huis al wel een beetje te kloppen. Op Twitter wordt hij de Vlaamse Theo genoemd. Misschien een slimme zet van de makers om – nu Theo weg is -weer voor wat spanning te zorgen? We will see. 

De oude Theo

Wie die rol eerst op zich nam, was Theo Sijtzema. Een week geleden verliet deze veelbesproken kandidaat op eigen initiatief het huis. De verveling sloeg toe en de officiële waarschuwing van Big Brother voor zijn gedrag en het vele schelden waren de druppel.

Na zijn vertrek uit het huis gaf hij toe deels een rol te hebben gespeeld. Zo werd hij in het programma steeds banger om dingen te zeggen die hij nooit buiten het huis zou zeggen en dus niet meent. Na zijn vertrek heeft hij toegegeven wel spijt te hebben gehad van sommige opmerkingen.

Weet jij trouwens aan welke regels elke kandidaat zich moet houden voor ze überhaupt mee mogen doen? Je leest het hier.