Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 11 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Onverwacht moment in BZV: deze deelneemster stapt over van boer naar broer

In het programma Boer Zoekt Vrouw gaan vier boeren en één boerin opzoek naar de liefde. Ook zijn er nog boeren te volgen via de webserie. Gisteravond was de achtste aflevering te zien waarin boer Evert als laatste boer zijn eerste dame naar huis stuurt. Maud, Cora en Nans logeren op de boerderij van Evert en hij moet inmiddels echt een keuze maken.

Spoilers!

Boer Zoekt Vrouw boer Evert

Boer Evert is 58 jaar oud en is melkveehouder in Drenthe. Hij is opzoek naar iemand met humor waarmee hij kan lachen. Evert is zelf wat verlegen en hij zoekt iemand het gesprek op gang weet te houden. Bij Cora voelt hij dít niet en hij besluit dan ook dat zij naar huis moet. Cora reageert hier gelukkig wel goed op en zoekt de liefde dan maar een deurtje verder. “Koop is ook leuk,” zegt ze. Koop is de broer van Evert die ook even tijdelijk bij hem inwoonde na een ongeluk.

Huisje Boompje Beestje Boer(tje)

Yvon jaspers de presentatrice van Boer Zoekt Vrouw zegt op de reactie van Cora: “Wil je serieus bij Koop komen? Je kan altijd een kopje thee gaan drinken bij Koop.”

Als Yvon Jaspers vraagt wat Evert daarvan vindt, geeft hij Cora toestemming om de liefde bij Koop te zoeken. “Toen ik binnenkwam, vond ik het zo leuk dat gesprek al. Ik had zelf het idee dat we best wel veel oogcontact hadden. Hij heeft ook wel een guitig koppie,” zegt Cora over Koop. Hoe leuk zou het zijn als Cora toch haar ware liefde vindt?

Koop

Op de website van Boer Zoekt Vrouw krijgen we een video van Cora waarin ze een update geeft, ook praat ze natuurlijk over Koop. Over die situatie zegt ze: “Ja, dat is ook wel weer een heel ander einde geworden”, legt ze uit. “Ik had eigenlijk de eerste dag dat ik binnenkwam al heel leuk contact met Koop. En Nans had lekker appeltaart gebakken en we hadden Koop ook een stukje beloofd. Natuurlijk overviel ik Koop gigantisch. Die wist ook niet wat er aan de hand was. Alles draait om Evert en dan opeens komt een van de vrouwen bij Koop langs en zegt, ik vind jou eigenlijk ook wel leuk.”

Reacties op Twitter

Vervolgens gaat ze verder “Dus ik zei al meteen tegen Koop, ‘je moet nou niet zien dat Cora denkt die boer wordt het niet en dan ga ik naar de volgende’, want zo werkt het natuurlijk niet. Dat is echt niet zo. En hij vond het eigenlijk toch wel heel leuk. Dus we hebben elkaars telefoonnummer gegeven en rustig aan. We zien wel wat ervan komt.” Op Twitter vinden de kijkers van Boer Zoekt Vrouw de actie van Cora echt ge-wel-dig:

De liefde gevonden door Boer Zoekt Vrouw?

Aan het einde van de update op de website van Boer Zoekt Vrouw zien we een homevideo van Cora waarin ze uitlegt wat er in de tussentijd tussen Koop en haar is gebeurd. In de video zegt Cora: “Nou, er is inmiddels weer wat tijd overheen gegaan. Koop en ik hebben appcontact gehad met elkaar. Maar we hebben toch besloten om niet verder te gaan.” Jammer!

Vrouwelijke kijkers van BZV vallen massaal voor één iemand.. maar ‘t is geen boer