Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 11 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Het nieuwe realityprogramma ‘Race om de Ringen’ binnenkort al te zien op tv

Het seizoen van de Bachelor komt binnenkort tot een einde. Daarom zijn wij alweer aan het zoeken naar nieuwe realityprogramma’s om elke week naar uit te kijken. Over iets meer dan een maand kunnen we genieten van het nieuwe realityprogramma Race om de Ringen. In dit programma gaan zes verloofde stellen de loodzware race aan in het prachtige Jordanië. Het stel dat de race wint krijgt de huwelijksreis van hun dromen.

Welke obstakels moeten de stellen overwinnen?

Obstakels Race om de Ringen

De stellen moeten in Jordanië verschillende, lichamelijk en geestelijk uitputtende opdrachten tegen elkaar doen. Dit kan een spel zijn op een drukke markt, in de hete woestijn of hoog boven een kolkende rivier. Hoe dan ook, de geliefden moeten elkaar volledig kunnen vertrouwen en hun hoofd koel kunnen houden. Daarnaast kunnen ze de race alleen winnen door tactisch samen te werken met andere koppels. Het koppel dat tijdens de slopende afvalrace als laatste overblijft, wint een prachtige huwelijksreis.

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens kwam op het idee van Race om de Ringen tijdens een voettocht door de woestijn voor zijn programma Beaufort. In dit programma ging hij samen met een kameel vijf dagen en nachten door de woestijn van Wadi Rum in Jordanië trekken. Over het programma zegt Beau: “Het wordt een geweldig avontuur, maar ook: afzien, afzien en nog eens afzien. Het is de ultieme relatietest en tegelijk een diplomatiek steekspel.” Beau heeft het programma niet alleen bedacht, maar gaat het ook presenteren.

Release

Race Om De Ringen is een productie van EndemolShine Nederland, dit is in samenwerking met Kale Jakhals Producties. Het programma is vanaf 26 mei op RTL 4 te zien, dit maakt Beau van Erven Dorens bekend op zijn Instagram. Over Jordanië – waar het programma dus wordt opgenomen- zegt Beau: “Wat een mooi land is Jordanië. Rauwe natuur, Romeinse tempels en amfitheaters, prachtige Islamitische kastelen uit de vroege Middeleeuwenen en hele vriendelijke mensen.” Wij zijn benieuwd naar het programma en gaan zeker kijken.

Daten in het oerwoud? In het nieuwe realityprogramma ‘Love In The Jungle’ doen singles het