Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 2 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Leuke wending: dit stel uit Boer Zoekt Vrouw is favoriet én kijkers willen nu een realityshow

In het programma Boer Zoekt Vrouw gaan vier boeren en één boerin opzoek naar de liefde. Gisteravond was alweer de elfde aflevering van het nieuwe seizoen te zien en daar gingen wij natuurlijk weer even goed voor zitten. In deze aflevering gingen de boeren en boerin op huisbezoek bij de mensen die zij hebben gekozen. Vorig week stuurde boer Evert Nans naar huis, waardoor Maud overbleef. Kijkers zijn niet altijd positief geweest over Maud.. maar daar komt nu verandering in.

Sommige kijkers pleiten zelfs voor een realityshow.

Boer Zoekt Vrouw

Boer Evert is 58 jaar oud en is melkveehouder in Drenthe. Hij is opzoek naar iemand met humor waarmee hij kan lachen. Evert is zelf wat verlegen, dus iemand die bij hem het gesprek op gang weet te houden is zeer gewenst. Zo iemand als Maud dus. Maud wist Evert te verrassen met een ingesproken brief. Evert koos haar daarom ook uit om als een van de vrouwen naar de boerderij te komen. Weten jullie de eerste ontmoeting tussen de twee nog? Maud kwam de ruimte binnen lopen waar de speeddates plaatsvonden, ze stapte op Evert af en vroeg of ze zijn handen mocht vasthouden: “Mooie handen, echt grote knotsen.” Hoewel de kijkers dit maar maf vonden, dacht boer Evert hier vast anders over want hij ziet haar wel zitten.

Wending

De kijkers vonden Maud lange tijd maar raar.. maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Eén kijker schrijft: “Heb ik gisteravond keihard op de bank YES geschreeuwd toen Evert voor Maud koos….Misschien🤫🤭” en een andere kijker schrijft: “In heel Nederland was een mini aardbeving te voelen toen Evert voor Maud koos. Ik moest ook juichen. Wat een geweldige tv! 🥰” Je kan wel zeggen dat de kijkers blij zijn met Boer Evert zijn keuze.

Bekijk een aantal reacties hier:

Wat vinden jullie van boer Evert en Maud?

Het nieuwe seizoen van Temptation Island stelt ons niet teleur en zit gelijk bomvol drama