Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 2 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijkers Boer Zoekt Vrouw niet te spreken over de dagdate van Claudia

In het KRO-NCRV-programma Boer zoekt vrouw Europa is de komende aflevering te zien hoe Yvon Jaspers de vijf boeren en hun mogelijke liefdes verrast met een dagje weg. Bernice, Claudia, Haico, Piet en Richard krijgen allemaal activiteiten op de grens van hun comfortzone en maken daarna de keuze welke drie dames of heren zij graag verwelkomen op hun boerderij.

Claudia gaat wel iets heel opvallends doen.. of misschien juist niet.

Kijkers van Boer Zoekt Vrouw zijn niet te spreken over de dagdate van Claudia

Claudia gaat het land op met haar potentiële liefdes. Ze oogsten asperges en gaan daarna samen de keuken in om een gerecht met het witte goud te bereiden. Voor de heren is het lastig om zijn aandacht bij het koken te houden. Zo zegt een van de mannen: “Claudia heeft zo’n liefdevolle energie, mijn hart wil daarmee verbinden”.

Toch is niet iedereen zo enthousiast over deze date en dan bedoelen we niet de mannen zelf. De kijkers van het programma vinden het maar raar dat zij asperges gaan plukken, terwijl de anderen wél leuke dingen gaan doen. Dat van Claudia is ‘te boers’, terwijl dat opzich niet misstaat in het programma.

“Boer Zoekt Vrouw heeft hartstikke leuke dates uitgezocht voor de deelnemers. Maar toen ze bij Claudia kwamen was het geld op, dus toen hebben ze haar en haar mannen maar aan het werk gezet als aspergestekers,” zo luidt één van de reacties. Alsof ze niet van het Boer-zijn afkomt.

Verder zijn de kijkers ook niet heel erg te spreken over haar. De woorden ‘manipulatief’ en ‘Petri’ vallen al. Ai.

Het sollicitatiegehalte is in elk geval hoog en mensen hopen wel dat ze nog wat losser komt en mensen écht gaat leren kennen, niet alleen maar de skills of voorkeuren.

Boer zoekt vrouw Europa kijk je elke zondag om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Boer Zoekt Vrouw-kijkers merken op: déze jongens laten Bernice glunderen