Britta van Aggele
Britta van Aggele Lifestyle 1 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij dit bedrijf in Nederland kan je karaoke zingen zoals in Tokyo

Altijd al een keer karaoke willen zingen? Daarvoor hoef je tegenwoordig echt niet meer helemaal voor naar Tokyo. In ons eigen Nederland is namelijk in verschillende bekende steden een geweldige karaoke bar te vinden.

Sing your heart out!

Karaoke zingen Nederland

De kans is groot dat jij geregeld meezingt met je favoriete hits. Niet alleen onder de douche, maar ook op de fiets, de scooter, in de auto met vriendinnen, tijdens het opmaken voor het uitgaan en waarschijnlijk ook wel eens stiekem tijdens het sporten. Maar hoe leuk zou het zijn als je dit lekker zou kunnen doen in een privé-kamer in een karaokebar? Geweldig natuurlijk!

Dan heb je geluk, want wij hebben de perfecte karaokebar voor je gevonden. In deze karaokebar zing je de sterren van de hemel, alsof je in Tokyo bent. De karaokebar heeft namelijk een uitstraling alsof je midden in de stad van Tokyo rondloopt. Wat wil je nog meer?

Door deze groente dagelijks te eten krijg je een natuurlijk gebruinde huidskleur

Waar?

We zullen je niet langer in spanning houden: deze karaokebar heet Duke of Tokyo en is te vinden in zowel Utrecht als Amsterdam en er is onlangs een vestiging in Rotterdam geopend. In deze vestigingen zijn verschillende kamers te vinden. Zo kan je al met twee personen karaoke zingen, maar ook met een groep van twintig ben je bij deze karaokebar welkom.

Als je een kamer met de volledige hoeveelheid personen vult kan je bij Duke of Tokyo voor maar 14 euro p.p. voor twee uur zingen. Je kan voor die twee uur precies kiezen welke muziek je wilt draaien en hier kunnen alleen jouw vrienden van meegenieten. Naast onbeperkt zingen voor twee uur lang kan je bij Duke of Tokyo ook heerlijke drankjes bestellen. Het menu staat vol met wijntjes, maar ook traditionele sake en de meest kleurrijke cocktails zijn op de kaart te vinden.

@syl.inthecity

DIT IS ZO LEUK 🥹🎤🪩✨ Als je een keer op een toffe manier je bday wil vieren, upgehyped naar een feestje wil gaan met vrienden of als je gewoon zin hebt om de longen uit je lijf te schreeuwen dan is Duke of Tokyo echt het beste ever. Het is een hele toffe karaokebar waar je een privé karaokekamer kunt afhuren. Hier kun je 2 uur lang meezingen met je fav nummers. Ik vind het heerlijk, echt een dikke aanrader 🎤✨ 📍Duke of Tokyo, Utrecht #whattodoamsterdam #karaokebar #dukeoftokyo #funnightwithfriends #uitgaanutrecht #uitgaanamsterdam #karaokenight #utrechttips #amsterdamtips

♬ Cupid – Twin Ver. (FIFTY FIFTY) – Sped Up Version – sped up 8282

Met deze handige TikTok-hack zorg je ervoor dat je kleding kreukvrij wordt zonder te strijken