Omani McDaniels
Omani McDaniels Gezondheid 19 jul 2016
Leestijd: 3 minuten

Bonjour billen! Van deze 8 sporten krijg jij de mooiste derrière

We weten dat sporten heel goed voor je is en dat bepaalde sporten bepaalde spieren trainen. Stiekem hopen we dat alle sporten die we doen goed voor onze billen zijn, maar van bepaalde weten we het nu zeker. Dit zijn de top acht sporten voor de beste billen: Van zoveel verschillende sporten krijg je junk in tha trunk, maar van welke sport het meeste? Er is een onderzoek uitgevoerd door Chill Factore, een indoor skicentrum in het Verenigd Koninkrijk, om te zien welke sport men voorzag van de beste bips. En dit is wat daaruit kwam:

1. Skiën

Deze sport is redelijk seizoensgebonden, maar dat haalt niet weg dat je er beeldige billen van krijgt. Lekker van die bergen scheuren op je ski’s met de zon in je gezicht en wind in je haren. Je bent bijna de hele tijd aan het squatten, daarom is het fantastisch voor de billen.

2. Ballroom dansen

Lekker van de ene kant van de zaal naar de andere worden gegooid op sierlijke wijze. Met al die pasjes krijgen je billen een behoorlijke work-out. En dat is maar al te goed te zien in die prachtige pakjes, die weinig tot de verbeelding overlaten.

3. Fitness

Denk maar terug aan al die jaren 80 fitness video’s waar de vrouwen in spandex rondhuppelden. Met een string body ziet je bips er al heel snel fabulous uit, maar dat had niet alleen met de outfit te maken. Fitnessen geeft je zo’n goede booty dat je bijna zin krijgt om te gaan sporten in een string body.. bijna.

4. Cheerleading

Heb je ooit een cheerleader met uitgezakte billen gezien? Nee, natuurlijk niet. Van cheerleaden krijgt je een fantastische kont. En dat is maar goed ook, want elke keer dat je als cheerleader een sprong maakt zijn die fantastische billen van je zichtbaar.

5. Turnen

Turnen is een topsport. Met de hoeveelheid training en acrobatische bewegingen die nodig zijn om te turnen, is het niet gek dat je er mooie billen van krijgt.

6. Voetballen

Van voetbal krijg je prachtige billen, kijk maar naar al die goddelijke heren die in korte broekjes over het veld rennen. Zelfs als je voetbal niets vindt kun je daar nog van genieten. Zo geldt het ook voor de vrouwen. Van over dat veld hollen worden die billen strak. Het is gewoon een feit.

7. Snowboarden

Bij snowboarden heb je een beetje hetzelfde effect als bij skiën. Je gaat de hele tijd door je knieën, waardoor je een kleine squat beweging maakt. Goed voor de dijen, goed voor de billen en goed voor alle outfits die je rockt dankzij die verrukkelijke billen van je.

8. Hardlopen

Forrest Gump rende niet alleen omdat dat meisje het naar hem riep, hij rende waarschijnlijk ook omdat hij wist dat hij er onweerstaanbare billen van zou krijgen. Kijk maar naar al die dames die de estafette rennen bij de Olympische spelen. Een en al strakheid in die broekjes. Waar wacht je nog op? Pak lekker die hardloopschoenen en train die lekkere billen van je.

Wil je voor die echte grote billen gaan? Die krijg je met deze oefeningen: Vergeet squats: Zo krijg je echt die strakke, ronde billen waar je van droomt