Gina Koninkx
Gina Koninkx Films & Series 11 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is de releasedatum van Bridgerton S2! En iedereen zwijmelt weg bij de trailer

Het is weer tijd voor heel veel drama in een nieuw seizoen van Bridgerton. Toen het eerste seizoen op Netflix verscheen, was iedereen verkocht én verknocht. Vooral de knappe Simon stal menig harten. In dit nieuwe seizoen is het de beurt aan andere vrijgezelle adelen om een partner voor het leven te vinden.

Maar de zusjes Sharma bezorgen het hof net zoveel drama als Daphne Bridgerton herself. Anthony Bridgerton zoekt een waardige vrouw, maar aan wie van de twee zusjes geeft hij zijn hart en belofte?

Bridgerton seizoen 2

Netflix heeft onlangs bekend gemaakt dat Bridgerton S2 op 25 maart op Netflix zal verschijnen. Zet deze datum dus maar vast in je agenda voor een goede binge sessie met je beste vriendinnen. No way dat je vriendje mee wilt kijken naar alle drama.

De trailer van het nieuwe seizoen

De trailer geeft behoorlijk wat weg van het nieuwe seizoen. We zien niet alleen Daphne Bridgerton en haar ontzettend schattige baby voorkomen, maar krijgen ook een impressie van de personages uit seizoen 2. De enige die we niet voorbij zien komen in de trailer is Simon. Where he at? We hopen maar dat hij ook op ons beeldscherm voorbij komt *maakt screenshot*.

Kun jij niet wachten tot Bridgerton weer begint? Dit zijn de meest iconische beautylooks uit Bridgerton om alvast in de stemming te komen.

Nieuwe karakters

Hoewel Simon en Daphne dus niet meer de hoofdrol spelen in het nieuwe seizoen, gaan we genoeg andere (knappe mannen!) voorbij zien komen in deel twee. Zo hebben wij nu al ons oog laten vallen op de inmiddels veel knappere Anthony, Colin en Benedict Bridgerton. Wij kunnen niet wachten hen eindelijk weer in nieuwe afleveringen te aanschouwen – om het maar even in ouderwetse termen te houden.

25 maart 2022
dus, zet een dik kruis in je agenda op die dag want jij gaat lekker bingen.

Dit karakter uit Bridgerton ben jij op basis van jouw sterrenbeeld