Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 11 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Twitter gaat los over deze exit in De Bachelor en dit is waarom

Eergisteren konden we alweer genieten van de vijfde aflevering van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. In deze aflevering verrast Thomas de dames met ochtendgymnastiek. Ook gaat hij op één-op-één-dat met Inge en zien we hoe hij door Linde wordt ingesmeerd op de groepsdate. Uiteraard werden er ook weer twee dames naar huis gestuurd.

En Twitter gaat los over de exit van één van deze dames.

De Bachelor

Thomas, bekend van onder andere StukTV, gaat het grote liefdes-avontuur aan. Hij wil graag settelen en hij hoopt dan ook een vriendin te vinden via dit programma. Wat zoekt de bachelor in een vrouw? “Ik hou van een natural beauty, niet teveel poespas, niet te veel make-up, iemand die normaal is, net zoals ik,” zei hij. Hoewel Thomas er veel zin in heeft om mee te doen aan De Bachelor, vindt hij het ook erg spannend. Hij vertelde een tijdje terug nog aan Shownieuws: “Ik ga daar natuurlijk alles uit handen geven. Normaal heb ik zelf de regie en ben ik betrokken, nu zit ik zelf in een programma. Ik denk wel dat het heel leuk gaat worden.” Minder leuk is natuurlijk dat hij ook elke week een dame of zelfs dames naar huis moet sturen.

Exit

Naast dat we al afscheid hebben moeten nemen van Michelle, Patricia, Faith, Diandra, Daniek en Lysette, stuurt Thomas deze aflevering ook Romy en Frederique naar huis. Kijkers van De Bachelor gaan dit hele seizoen al los over Romy:

Maar, bij deze exit is het toch echt Frederique waar kijkers niet over uitgepraat raken, haar afscheid met Thomas was namelijk niet heel sportief en dat voor een topsportster.

Frederique

Wanneer bachelor Thomas Frederique geen roos geeft bij de rozenceremonie loopt ze naar Thomas toe, zegt ‘doei’ en loopt zo langs hem heen weg. Ook de dames krijgen van Frederique geen afscheid. Kijkers zijn verontwaardigd over haar reactie en vinden het kinderachtig:

4 redenen waarom De Bachelor België stiekem leuker is dan de Nederlanse variant